Hivatalos Részeredmény! Érdekel?
Fidesz 54,13% MSZP 19,21% Jobbik 16,77% LMP 6,70% MDF 2,37% 3 minutes ago from web
A forrás titkos...
Fideszes belső forrás, hehe.
Egyébként a jobbikban egy belső újraszámlálás lesz a jegyzőkönyvek alapján, és ha nem annyi amennyi, megy a feljelentés.
twitter b+ twitter.
Most ezt tese gondolod komolyan??
www.valasztas.hu:
Idézem:
"Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a www.valasztas.hu honlap egyes oldalaihoz megjelenésében hasonló, de tartalmában módosított adatokat feltüntető, hamis oldalak jelentek meg az interneten. Ez a – banki adatlopásokat célzó megoldásokhoz hasonló – másolás honlapunk adattartalmát semmilyen formában nem befolyásolja.
Annak érdekében, hogy Ön mindig az általunk közzétett, korrekt információkat láthassa, javasoljuk, hogy kizárólag a www.valasztas.hu honlapon, illetőleg az onnan nyíló menüpontokban, linkeken tájékozódjon a választásokkal kapcsolatos tudnivalókról.
A honlapunkról származó adatok további felhasználásáért felelősséget nem vállalunk. A jogsértő tevékenységekkel szemben a szükséges jogi lépéseket megtesszük.
Országos Választási Iroda"
Ok nem cinikusnak kell lenni, hanem majd csodálkozni a végén és összevetni az eredményeket, aztán csodálkozni még 1 et!
Plusz nem én írtam angolul hanem gyorsan illesztettem be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!