Budapesten a Bocskai úton még több, mint 500-an vannak, és itt óránként kb. 100 ember tud szavazni. Ez azt jelenti, hogy hajnali 2, 3 óra körül lehet zárás. És az OVB már végleg elutasította kampánycsend feloldását, így nem adhatnak ki részeredményeket.
Egyszerűen nem hiszem el,hogy ennyit nem lehetett megoldani.
Bár kezdem azt sejteni,hogy CSALÁS van a dolog mögött.
De lassan felidegel aztán nemtudom mit fogok csinálni.
Türelem?Hogy lehetnék az??
2010. ápr. 11. 21:36
2/13 anonim válasza:
sajnos ez van
ezt is elkúrták
2010. ápr. 11. 21:37
3/13 anonim válasza:
Eléggé furcsa,hogy mondjuk érkezik valaki 7 órakor egy szavazóhelyre,és ott áll 9 órakor is..miért nem tudnak valahogy(bárhogy) gyorsítani?Botrányba fullad az egész és érvénytelenítik???Vagy mi lesz?Valószínűleg 2 óra körül fog véget érni a szavazás..:S eléggé furcsa..és szánalmas.
2010. ápr. 11. 21:38
4/13 anonim válasza:
"2,3 órakor" -- Micsoda pongyola írásmód ez!?! Legyél már igényesebb!
Kettő egész három tized óra akar lenni? Akkor miért nem írod 2:18-nak, hogy mindenki értse?
2010. ápr. 11. 21:38
5/13 anonim válasza:
És mindenki,aki kíváncsi lenne az eredményekre,csak holnap fogja megtudni,hogy mi lesz..vagy hajnalig fent maradnak xĐ aztán holnap a munkába meg ájuldozni fognak:S mondjuk annyit nem ér!!!:S
2010. ápr. 11. 21:39
6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 21:38!
Ha mindenáron belém akarsz kötni, akkor én is beléd kötök, ez mi, hogy "!?!".
Te kis maximalista!
2010. ápr. 11. 21:40
7/13 anonim válasza:
"Bár kezdem azt sejteni,hogy CSALÁS van a dolog mögött."
Van a f...szt van!
Ugyanazt csináljátok, mint 2002-ben az barom Fidesz a marha Orbánjukkal az élen!
Még két év múlva is fröcsögött Orbáncár, hogy számoljuk újra.
Nem jött össze, gyerekek! Ennyi az egész.
2010. ápr. 11. 21:41
8/13 anonim válasza:
Nekem az a fura, hogy előre ott volt a névjegyzék, tudták, hogy ennyien várhatóak egy helyre és ki lehet számolni, hogy mennyi ideig tartana ez a sok ember. Miért nem szették szét abc szerint azt a kib@aszott névjegyzéket, ha látták, hogy lassan megy?
2010. ápr. 11. 21:41
9/13 anonim válasza:
Igen, szánalmas. De ezektől minden kitelik. Mit vársz olyanoktól, akik miatt egy kismama 3 hónapig nem kap pénzt, mert "adminisztrációs hiba történt". Második babámmal voltam terhes (2008-ban) és azért nem utalták a táppénzt, mert ők még ott tartottak, hogy én nappali tagozatos egyetemista vagyok (2002-ben diplomáztam) és nem csatoltam az iskolalátogatási igazolványt. 1500 Ft-os telefonköltség után (ennyibe került, hogy egy délelőtt alatt elérjem őket) sikerült tisztázni, hogy nemhogy nem vagyok már diák, hanem már a második gyerekemet várom. Akkor elnézést kértek, majd 1 hétre rá kiutaltak sz.ros 20 ezret, előlegként. A többi pénzre még 1 hónapig vártam, addig egy fizetésből éltünk és fizettük a lakáshitelt, valamint a nagyobbik lányom magánbölcsijét (az államiba nem volt hely, dolgozni meg ugye menni kellett). Itt is majd csurrantanak valami kis részeredményt, aztán majd ha ráérnek összeszámolják a többit. Ilyenek ezek.
2010. ápr. 11. 21:42
10/13 anonim válasza:
>>ez mi, hogy "!?!"<<
Ha már ennyire műveletlen vagy:
ezt úgy hívja az Akadémiai helyesírás szabályai, hogy halmozott írásjel
Megfelel az válasz, vagy mondjam meg, paragrafusra is???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!