Még egy utolsó szemétséget ki kellett találniuk. Mit szóltok a kavaráshoz?
Nekem érhetetlen.És csak remélni tudom,hogy semmi szándékosság nem áll a hátérben!!!
Kicsit furcsa,hogy nem tudták előre,hogy-hányan kértek igazolást!!
Ja na most már tuti,hogy rajtunk fog röhögni mindenki!!!!!!!
EKKORA BALFÉKSÉGET!!!!
Itt szerintem nem az a gond, hogy megbolygatták. Nem az új rendszerrel van a baj, meg hogy sok embert küldtek egy helyre.
Itt az a probléma, hogy drágalátos köztisztviselőink (akikből tízszer annyi van, mint amennyi indokolt) közül SENKINEK nem esett le, hogy négyszer annyi ember van a listán, mint tavaly. Négyszer, ami nem kétszeres, hanem négyszeres. Egy fél nagyságrend. És hogy az a sok ember bizonyára nem azért tökölt az átjelentkezés bürokráciájával, hogy utána ne menjen el szavazni.
Ez itt a baj, hogy mindenki csak tologatja az aktákat a közigazgatásban, de gondolkodni luxus. Majd aztán jön az ujjal mutogatás, hogy nem az én hibám, mert neki kellett volna szólnia, de nem is nekem, mert nem kaptam róla értesítést, meg a titkárnőm nem szólt stb. stb.
Az emberek fejében volt itt a baj szerintem.
"négyszer annyi ember van a listán, mint tavaly. "
mint négy évvel ezelőtt, akartam írni.
Szóval hogy nem vette észre senki, hogy sokkalta nagyobb a papírkupac az asztalon...
ma 20:52
Vagy fizikailag be sem mennek mint a bkv nál is ::D:D:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!