Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még egy utolsó szemétséget ki...

Még egy utolsó szemétséget ki kellett találniuk. Mit szóltok a kavaráshoz?

Figyelt kérdés
Vajon miért nem volt jó úgy nekik, ahogy eddig? Miért kellett így megbolygatni? Vajon direkt szivatják az embereket? Ha valaki nem tudja, miről beszélek, az nézzen bele a hírekbe és ne ugasson le tudatlanul.
2010. ápr. 11. 19:47
1 2
 11/18 Szesze válasza:
tavaly, volt szavazás Romániába 9ig. 9kor Bukarestbe annyian álltak sorba, számot nem tudok, de nagyon sokan, és mégis bezárták...pedig azért Románia se valami fejlett ország. Én itt élek azért tudom ilyen jól.18L
2010. ápr. 11. 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem érhetetlen.És csak remélni tudom,hogy semmi szándékosság nem áll a hátérben!!!

Kicsit furcsa,hogy nem tudták előre,hogy-hányan kértek igazolást!!

2010. ápr. 11. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Ja na most már tuti,hogy rajtunk fog röhögni mindenki!!!!!!!

EKKORA BALFÉKSÉGET!!!!

2010. ápr. 11. 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:
44%

Itt szerintem nem az a gond, hogy megbolygatták. Nem az új rendszerrel van a baj, meg hogy sok embert küldtek egy helyre.

Itt az a probléma, hogy drágalátos köztisztviselőink (akikből tízszer annyi van, mint amennyi indokolt) közül SENKINEK nem esett le, hogy négyszer annyi ember van a listán, mint tavaly. Négyszer, ami nem kétszeres, hanem négyszeres. Egy fél nagyságrend. És hogy az a sok ember bizonyára nem azért tökölt az átjelentkezés bürokráciájával, hogy utána ne menjen el szavazni.

Ez itt a baj, hogy mindenki csak tologatja az aktákat a közigazgatásban, de gondolkodni luxus. Majd aztán jön az ujjal mutogatás, hogy nem az én hibám, mert neki kellett volna szólnia, de nem is nekem, mert nem kaptam róla értesítést, meg a titkárnőm nem szólt stb. stb.

Az emberek fejében volt itt a baj szerintem.

2010. ápr. 11. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:

"négyszer annyi ember van a listán, mint tavaly. "

mint négy évvel ezelőtt, akartam írni.

Szóval hogy nem vette észre senki, hogy sokkalta nagyobb a papírkupac az asztalon...

2010. ápr. 11. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért nem vették észre, mert az ilyen helyeken nem szokás dolgozni, csak beteszik a nagy p.csájukat a protekciós munkahelyükre és nézegetik a naptárt, hogy mikor van fizu-nap. Jah, meg közben megnézik neten a legújabb wellness szállodákat, hogy hova is menjenek majd a pénzből. Én egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy ez van. Sz.rnak ők az emberekre, és ezt most így utoljára meg is akarták mutatni, méghozzá minél látványosabban. Sikerült nekik. Áhhh, takarodna már el ez a kormány!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 11. 20:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Valóban vaj van a fejedben, őő baj :D
2010. ápr. 11. 20:53
 18/18 anonim ***** válasza:

ma 20:52

Vagy fizikailag be sem mennek mint a bkv nál is ::D:D:D

2010. ápr. 11. 20:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!