Ha az LMP nyerné a választásokat, akkor Szél Bernadett lenne a miniszterelnök?
Schiffer András visszavonulásával ő az LMP 1.számú embere.
Ő lehetne az első női miniszterelnök Magyarországon?
"Talán,mert még soha mem volt női miniszterelnöke az országnak,azért,és ennek biztos nem az az oka,hogy az összes női politikus "gyökér",ahogy te fogalmaztál...
Eleve sok Ákos-féle férfi,aki szerint a nőnek nem az a dolga,hogy sok pénzt leressen nem hiszem,hogy szavazna nőre,mert sértené az egójukat.."
Szinte biztos, hogy ha mondjuk más esetben a jobbik Dúrót indítaná akkor nem a femináci, hímsovinisztázós maszlagot nyomnád! :D
Na de ha indítanák?
Bár lehet tényleg annyi rá az esély mint arra, hogy az lmp nyerné meg a választásokat. :D
Jól van, ennek a kérdezőnek sincs sok esze, csak hímsovinisztázni tud:D
Az, hogy esetleg elfogadja hogy Bernikét szimplán a felszólalásai miatt tartják hülyének, áhhhh az kizárt:D
Látom te sem tudsz a kérdésre válaszolni.
Nem azt kérdeztem,hogy szimpatikus-e neked..
Kérdező te valahogy így tetted fel a kérdést :
Miért nem Bernike a miniszterelnök?
Miért pont azért, mert te nőgyűlölő vagy?
"Egy jobbikos nő nem hiszem,hogy miniszterelmökmszeretne lenni,mert számára az első az anyaság..."
Én nem szoktam ugyan a jobbikot védeni, de Dúró speciel elég haladó nézeteket vall a család+munkavállalás terén. Persze nem tudom, a nők munkavállalását gyereknevelés mellett úgy általában mennyiben tartja ideálisnak, amennyiben nem saját magáról van szó, de szerintem még azzal sincs baja. És a jobbiknak már női köztársaságielnök-jelöltje is volt (Morvai). Szóval néha meglepően haladóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!