A fidesz miért akadályozza a bevándorlást ha -már ők is megmondták - a magyar népességfogyás visszafordíthatatlan? Mi már biztos elfogyunk, nem azt kéne biztosítani hogy legyenek helyettünk majd új magyarok az országban?
"Hakapeszi,az a helyzet,hogy a határon túli magyarok nem akarnak ide költözni,szavazni bezzeg szavaznak mások sorsáról."
Ez nem igaz.
A rendszerváltás óta folyamatosan vándorolnak be nagy számban magyarok a határon túli területekről.
Csak példának hoztam fel a határon túliakat. Persze, aki nagyon akart, már átjött.
Csakhogy volt egy 2004 decemberi szavazás, aki emlékszik rá, akkor sok .zart dobáltak rájuk, meg 23 millió román (Románia kb. teljes népessége) bejövetelével riogatott a balliberális oldal.
De most az arabokat, afrikaiakat tárt karokkal fogadnák.
"Miért általánosítotok?
Úgy írtok, mintha minden migráns szakképzetlen lenne, minden migráns élősködni akarna, minden migráns erőszakos lenne, minden migráns el akarná tüntetni az itteni kultúrát. "
A német szövetségi munkaügyi és szociális ügyek minisztériumát jelölöm meg forrásként.
A migránsok alig 1% rendelkezik diplomával.
A migránsok alig 8%-ának van esélye rövid időn belül (2év) integrálódni a munkaerő piacra.
A migránsok több mint 20%-a analfabéta, többségük csak 4 osztályt végzett. Latin ábécét csak egyharmaduk ismeri.
A menedékjogot már megszerző migránsok alig 10%-a jelentkezett ezidáig dolgozni.
+1
A szlovén hatóságok jelentették, hogy a Szlovénián áthaladó migránsok majdnem 70%-a 1996.január 1-jét adja meg születési évként.
Érdekes ugye?
Van még kérdésed?
Sokáig én is úgy gondolkodtam ahogy, te mivel alapból liberális vagyok. De aztán utánanéztem a dolgoknak és kiderültek a csúnya dolgok. Amiket az engem lepontozók nem ismernek, mert nem néznek utána a tényeknek, csak zsigerből hiszel valamiben, hogy annak úgy kell lennie.De tévedsz.
# 9
Ez azért nincs így.
Sokan költöznek azért Magyarországra a környező országokból. Ráadásul az sem igaz, hogy mind mennek szavazni. A múltkor is valami 15% szavazott csak közülük.
(mellesleg az is érdekes, hogy a külhoni magyarok szavazása ellen hevesen tiltakozik a balliberális oldal, de a Londonban mosogató tizenévesek szavazását már teljes vállszélességgel támogatja)
Tudjátok nekem vannak tapasztalataim a "sokdiplonyos" arab orvosokkal. Olvastatok tőlük akár egy önéletrajzot is? tárgyaltatok valaha arab orvosokkal munkáról? MErt ahgoy látom pontozgattok írtok "liberális" hülyeségeket, aki már egy kicsit is konzervatív az már egyből rasszista szerintetek.
Amikor szorult helyzetben vannak és te segítesz nekik még akkor is nehezen akarnak hozzád alkalmazkodni. Mikor rohangálsz két papír után hogy elkezdhessen nálad dolgozni, de ő azt a kétpapírt amit te kín keservesen megszerezted, kitöltötted neki, nem is akarja leadni a hivatalban, csak őrizgeti és követelőzik hogy adj neki szállást, adj neki munkát és adj neki sok pénzt, akkor az ember elgondolkodik hogy megéri ilyennel foglalkozni? aki ráadásul még magyarul se tud, csak angolul makog valamit. először még kevés bérért is dolgozna, amikor szorult helyzetben van, beígér fűt fát, aztán mikor már nyeregben érzi magát még a sok sem elegendő neki.
Az önéletrajzukat ha Superman olvasná nyomban elszégyelné magát és lehúzhatná a rolót. Leírják hogy ők mindent tudnak, jól terhelhetőek, itt jártak ott jártak, aztán van a baj mikor el kell kezdeni dolgozni, mert nem a vártat hozzák.
Szóval nyomkodjátok csak a pirosat, jelentgessetek, volt egy kérdés amiben kjelentettem hogy nem örülnék egyes dolgoknak, csupán konzervatívságból és nem rasszizmusból. Kétszer jelentett a 39es válaszoló és most röhög a markában, mert azt hiszi milyen értelmiségi hogy leszedette a válaszaim.
Ja igen és itt a link a kérdésről, amiben a drága 39es nagyon örül magának. Csak a téma kedvéért jutott eszembe.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!