Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire értetek egyet a...

Mennyire értetek egyet a román sráccal? (ANGOL ÍRÁS)

Figyelt kérdés
"Orban looks like he has some gypsie blood but I heard he's part Jewish and that would explain he's looks and also he's high IQ. I really like how the hungarians defend Hungary against the invasion of low IQ arabs, a great example for the rest of Europe ! The only bad thing about the hungarian politics is the ties to Russia.. the only thing Russia ever exported is poverty, corruption and war.. so in this regard I think Hungary makes a huge mistake."

2016. jún. 1. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy vélemény, tévedésekkel, feltételezésekkel. Napjában hallok hasonlót, lévén sok román kollégám van.

A cigány eredet itthon is elhangzik rendszeresen, de a zsidó származás (?) jelentene magas IQ - t? És akkor a zsidók rokonainak, az araboknak meg ugyanez az érték meg alacsony? Tehát itt van némi következetlenség, túl azon, hogy marhaság is.

Orbán migránspolitikájáért gyakran gratulálnak nekem külföldön, ez nem új, sokszor zavarban is vagyok, mert ugyan jól esik, de nem vagyok a Fidesz feltétlen támogatója.

2016. jún. 1. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:
És az oroszos részhez mitszólsz?
2016. jún. 1. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Van benne némi igazság, az oroszoktól sok bajt kaptunk. De egy erős ország (gáz, olaj, energia) akivel nem árt jóban lenni, kereskedni, aránylag közel van hozzánk, nem tehetünk úgy, mintha nem létezne.
2016. jún. 1. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2016. jún. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!