2020-ban mindent visszakapunk? (Többi lent)
[link]
[link]
Szerbiának vannak helikopterei és tankjai még a délszláv háborúból,de nincs pénz fenttartani.
2016. máj. 28. 15:14
12/20 A kérdező kommentje:
Értek mindent, de ez engem nagyon elszomorít. :(
[link] Lehet,de ha szerbeket valaki támadná (akárki) akkor oroszok egyből segítenének nekik.Szerbek és oroszok mindig is jóban voltak.
Ettől függetlenül szárazföldi hadseregben erősebb a szlovák és szerb hadsereg is.Nagyobb létszámú.
(Ha jól tudom szlovákok meg nem túl régen vettek amerikai fegyvereket.)
2016. máj. 28. 15:23
Mellesleg szerinted nekünk mennyi működőképes helikopterünk lehet? Nekünk sem túl sok...ami meg működik az minimum kb 20-30 éves elavult.
2016. máj. 28. 15:24
15/20 A kérdező kommentje:
És esetleg nekünk a Polandok nem segítenek? Ha jól tudom akkor jóban vagyunk velük.
polandok szeretik a szerbeket. Minket a törökök, az azeriek, a horvátok,a szlovének, az albánok, meg néhány osztrák csíp.
2016. máj. 28. 15:35
"2020-ban mindent visszakapunk?"
És ki az, aki visszaadná? Gondolod, bérletbe adtuk az elcsatolt területeket? Vagy zálogba, és most jön a kiváltás ideje, és a zálogos ingyen lemond róla, és csak úgy visszaadja. Gondolkodj már! Életszerű ez? Vér nélkül semmit nem kapunk vissza. A vérontás részünkről való kezdeményezését pedig nem javaslom, mert akkor végképp letörölnek bennünket a térképről.
2016. máj. 28. 16:06
Sajnos nem!
Ráadásul a párizsi "béke"szerződés van érvényben....
2016. máj. 28. 22:09
Lerágott csont...... kicsit unalmas amikor ezzel vannak az emberek elfoglalva... ;). Nem kapunk vissza semmit. Annyira elfogytak a határon túli magyarok(egyébként marha kevesen is voltak ott,
[link] a lila rész a magyar lakta terület, a sárga a nemzetiség lakta.) hogy már felesleges ezen filózni. Egyébként a szomszédaink is nagyon örülnének neki. Egy rakás más nemzetiségi kerülne ide. Mese...mese... . Szörnyű de így jártunk. Nem tudonk mit csinálni, pláne ha felhánytorgatjuk. Jobb ha a létező nemzeti ÉRTÉKEKKEL kezdünk foglalatoskodni, mint a nemzeti SÉRELMEKKEL feleslegesen. Tudom most nagy szerepe vana a nacionalizmusnak a Jobbik által de nem kell mindent amire utal, vagy amit mond bevenni neki. Sajnálom, ez van...
2016. máj. 29. 14:35
Az ilyen térképek nem sokat érnek, mert nem különböztetik meg rajta a népsűrűséget. A Tátrában és Erdélyben hatalmas lakatlan területek vannak, míg Magyarországon alig.
2016. júl. 13. 12:00
Kapcsolódó kérdések: