Szerintetek is a III. világháború már javában folyik?
A véleményetekre vagyok kiváncsi. Mindkét oldalról. Ha van kedvetek fejtsétek ki hosszabban, és javítsatok ki, ha butaságot írok, nem haragszok meg, lehet nem vagyok mindennel tísztában.(Sőőt..)
Lehet, hogy csak évtizedekkel kesőbb fogják elismerni/megnezevni?
A háboruk mindig is voltak és lesznek, de most az európai merényletek sorozata után nagyobb visszhangot kapott az egész. Oroszország - Ukrajna közt elég hosszú ideje folyik a konfliktus, miközben tűz szünetet rendeltek el. A szír országokban regóta nincs béke, és most Europát is bevonják. (Az egész , a Charlie Habdo terrortámadással kezdődött)
Mit nevezhetünk világháborúnak? és Európa képes lesz egyszer összefogni? Amerika ki mellé fog állni? Tényleg pénzeli az ISIS-t?
#9 Nem azt kertem, hogy leminosits , hanem mondjatok el a velemenyeteket. Irtam is hogy sok mindennel nem vagyok tisztaban. Ha ennyire hulye vagyok ird le inkabb a velemenyed , hogy okosabb legyek tole. :) (Ha egyaltalan van velemenyed..lehet csak belepofaztal, mert nagyon raersz)
A normalis valaszolokat, nem ertem miert kell lepontozni.
Oke , hogy jelen helyzetben zajlik a 3. vh tulzas volt. Igazatok van. Bár szerintem egyszer igy ugy is bekoveztkezik sajnos.
Nem.
Amiket felsoroltál azok csak helyi konfliktusok.
A terrortámadásokat pedig aligha lehet világháborúnak titulálni.
A mai globalizált világban minimális esély van egy világháborúra a kölcsönös elrettentés miatt, na meg amiatt, hogy a nemzetközi kereskedelem, befektetések és a gazdaságok összefonódása miatt közvetlenül vagy közvetetten mindenkinek nagyon nagyon fájna egy ilyen, és gyakorlatilag semmi értelme nem lenne az egésznek.
Szerintem meg igen is jelen van , a harmadik világháború.
Viszont ezt már nem úgy vívják ,mint az előzőket, hogy fegyver ropogás, egymásnak esik két fél.
Gusztustalan ,manipulatív, módon, gazdaságilag tönkre tenni másokat, ellehetetleníteni, épp összeomlóban van egy kontinens kereskedelme, gazdasága és létbiztonsága több országot ,sőt az egész világot érinti ,és ez már az.. persze nyíltan nem fogják kimondani, nyíltan senki nem mer a másiknak esni ,de attól még jelen van.
Csak ez már egy más fajta háború.
Nem írok le semmit, mert semennyire nem érdekel, hogy te mit hiszel, meg a gyakorikérdéseken mire jut a sok hülye. :D Annyi baromságot összehordtok, hogy hihetetlen, és nem, nem fogok leállni észt osztani, nekem bőven elég, ha elmondhatom, hogy síkhülye vagy, mint ahogy a válaszadók nagyrésze is.
Az emberek 90 %-a hülye, ezzel mindenki egyetért, persze, csak nem tűnik fel, hogy pont a hozzátok hasonló (hozzád és a hasonló magasröptű gondolatokat válaszolókhoz) vélemények tesznek ki 90 %-ot itt is. :D
Nekem aztán tökmindegy, hogy mit hisztek, de annyi összefüggéstelen logikátlan dolgot beszéltek, hogy az hihetetlen. fegyvergyáraknak meg kell élni, hát persze, legrosszabb szöveg. Ha nem fegyvert gyártanának, hanem tökmást, abból ugyanúgy meglenne a bevételük, de persze csak és kizárólag fegyver az, amit értékesíteni lehet, és csak és kizárólag a fegyveripar az, ami mindenáron növekedni akar. :D
Nem is folytatom, ha olyan debilek vagytok, hogy ilyen baromságokat nem láttok át, kár magyarázni bármit is. :D
hát nem is vagyok olyan fogyatékos, mint te:D mondhatsz bármilyen dátumot, évtizedet, mindenhol fog lenni több háború párhuzamosan, a világtörténelemben sosem volt olyan, hogy sehol nem volt fegyveres konfliktus
életedbe egy nőt nem fektettél még meg, és ráérsz ilyen baromságokat kitalálni, ezzel a logikával folyamatosan világháborúban él az emberiség
Ezzel a valaszoddal sikeresen elkonyvelted magad. :D Mit kell fennakadni egy kerdesen?
Ennyire eletelen vagy, es ez a legnagyobb problemad? Asd el magad nagyon gyorsan :D Itt pofazol mar miota ki a sz..rt erdekelsz xD Keress baratokat..ne itt eld ki a szar eleted.Tovabbi szep napot szareletu baratocskam! Nyuggodtan irogass meg hatha olvasa meg valaki 😂 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!