Hatalmasat emel a FIDESZ a minimálbéren. Ez már a felfelé vezető út kezdete?
Vajon ki az a bérklommentelő, bértroll/provokátor, aki lepontoz csak azért, mert nyitott szemmel járok és az igazat merem elmondani?
17:54-es kommentelő vagyok!
10-esnek van igaza, ez egyáltalán nem a felfelé vezető út kezdte, sőt, inkább a lefeléé.
A fejlődés kiindulópontja a megfelelő képzés-oktatás lenne, és pont ennek a színvonala esik folyamatosan már nem is tudom hány évtizede.
Közben kiderült, hogy kamu.
Igen, mert pont erről ismerni a Fideszt, hogy fontosak neki a szegények...
1 gagyi a forrás
2 ez hatalmas? ez meg se közelíti az eu átlagot tehát = a semmivel
3 ha adok neked 26000 forintot de leadóztatok belőle 32000 forintot akkor mit is emeltem meg?
Szerintem ez a jövő évi igen jelentős minimálbér emelés, már valóban érezhető javulás a legszkeptikusabb baloldali, liberális szavazók számára is. Úgy tűnik egyre érezhetőbb, nem csak statisztikailag a felfelé ívelő út.
Te hogy tekintesz előre?
Bakker! Kérdező, te elolvasod amit válaszolnak neked, vagy csak nyomod a mantrádat, amire betanítottak?!
KAMU!
Az ország a csőd felé halad, görögország után!
Érdekes olvasmány így 3 év távlatából.
És tanulságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!