A Sorosutálók igazából nem is Soros ellen vannak, hanem az emberi jogok ellen?
Szerintem, nem is Sorossal van a bajuk,csak valakire jó ujjal mutogatni.
Tegyük hozzá, Soros nagyszerű ember, humanista, emberséges, emberjogi szemlélete van.A pénzét is erre költi,hogy jobbá tegye a világot, nem pedig újabb és újabb luxusnyaralókat vagy luxusautókat vesz.
Aki támadják, tulajdonképpen az emberi jogokat támadják
Gondolom lettél volna angol, amikor ez a fülig jóember a fontot shortolta, és ebből gazdagította magát, de közben a font amúgy összeomlott... költhette volna azt a pénzt Anglia árvákra is, amiket az ERM kötelezettségekre kölött.
Aki soros mellet az angol árvák ellen!
Na kb a kérdésed is ilyen összefüggésekben gondolkodik.
Igazából még mindig várom azt, hogy hol lett Soros jogtalanul démonizálva. Mert, pl értéket különösebben nem teremtő alapítványok politikai gyűlöletkeltéséhez pénzzel asszisztálni azért bizony nem a világ legemberjogibb mozgalmi dolga.
Hol van az ujjal mutogatás?
# 5/5 Időpont ma 18:01
Értem én, hogy Észak-Korea a mintaállam, de mehetnél oda vissza párszor tanulmányútra még...
Juhú 66% már megint érvekkel jön, és nem személyeskedik ;).
Nyugodtan mond ki, hogy a politikai gyűlöletkeltés a messiásom szerint is rendben van, miért ne gyűlölködhetne Soros is a barátaival?
"Igazából még mindig várom azt, hogy hol lett Soros jogtalanul démonizálva. Mert, pl értéket különösebben nem teremtő alapítványok politikai gyűlöletkeltéséhez pénzzel asszisztálni azért bizony nem a világ legemberjogibb mozgalmi dolga."
Te ennyire ismered Sorost, hogy ilyen véleménnyel vagy róla? :D
# 7/7 Időpont ma 18:07
Az egyetlen gyűlölködő te vagy itt pajti. :-D Az, hogy nem veszed észre, hogy minden sorosgyuri meg a háttérhatalom, ami nem fidesz, az egy kicsit kínos. :-) No, meg akinek a legfőbb érve valaki ellen az, hogy a nagyapja ávós volt, az szerintem mélyen hallgasson, hogy ki személyeskedik.
Te csak ennyit érdemelsz, és nem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!