Jobbik Ifjúsági Tagozat! Volt aki azt kapta, amit várt, vagy csalódtatok?
Más vidéki IT-kből is azt hallom, hogy sok az áskálódás az IT-n belül és többen utálják Farkas Gergőt, mint szeretik.. Egyébként pedig kibeszélik egymást és mindig az elnöki vagy alelnöki posztra vágyakoznak. Ha másképpen gondolkozol , vagy más véleményt alkotsz, akkor lelibsiznek és elküldenek menekülteket cirógatni. Többen gátlástalanok és értelmetlen vitábais belemennek csak azért mert őket megsértették és személyeskedésbe is átmennek,ha olyanjuk van. Ilyen maga a politika? Vayg csak a "fiatalok", a jövő politikusai ezek, akik abszolut nem követik viselkedésmódjukban a nagypártot, a Jobbikot?
Úgy viselkednek az emberekkel, mintha alattvalók lennének, nem kedvesek velük, csak ha aláírást gyűjtenek vagy ajánlólevelet. Persze vannak kivételek. Pl. Janiczak Dávid, aki egy valóban jó ember és nem egy beképzeltpcs....
Vagy pl. Szávay, akinek oké, van múltja, meg ő is csinált hülyeségeket, de a szíve ott van. Toroczkait is imádom, igazi minta,példaleeht, ahogy Novák előd is. Farkas Gergő nagyon értelmes, inteligens, én nagyon kedvelem őt, olyan igazi uriember, legalábbis abból amennyit találkoztam vele.
Szóval az IT-sek véleményére vagyok kíváncsi,írhattok privit is!
Köszi szépen!
Nincs semmi értelmes programjuk!
Voltam már Jobbik pártlói tag, szimpatizáns, de megundorodtam a Jobbiktól!
Inkább maradok politikailag független!
6-os válaszoló. Nem írtad mióta vagy IT tag. Kb.én is így voltam a tagokkal. Előtte csak egy-egy emberrel ismertük egymást, utána szépen kialakult barátság. Máig azt hinném, hogy barátok vagyunk, ha nem hazudozott volna rólam minden jöttmentnek az EMI táborba. A megyében kb. kiutáltak csak azért,mert az EMI táborra nem volt pénzem és inkább melóznimentem helyette. mindegy. A lényeghogy mivel s>>>gget szépen nyal, ezért őt részesítették előnyben...Hagyjuk.
Az it politikája egyébként szerintem rohadtjó. Abban az értelemben, hogy ötletet merítettek a Kiszből meg a kommunista és náci fiatalok szervezeteiből. Ugye a kiégett, háborúzni vágyó, szegény fiatalokat ha megbízzák "fontos" dolgokkal, akkor már hirtelen nem érzik magukat annyira nullának. Van eg srác, IT-s, életemben nem találkoztam vele, mindenkit bejelöl akit tehet és testvéritket keres magának. A kedvenc szavai közt az "Elnök" és az "alelnök" meg a "képviselő" "Szervező" szerepel. Minden mondatában! Ő abszolut bevette ezt. A barátait nem a nevén szólítja, hanem XY település elnökasszonyának, meg xy település elnökúrjának. Őt totál tudták manipulálni. És nem ő az egyetlen.
Kaptam egy privát üzit,sajna a gyakori nem engedi hogy válaszoljak rá valamiért,de még próbálkozok.
Azt írtad a levélben,hogy szerinted hozzák létre halomra az IT-ket még ha nem is működik, csak azért hogy legyen.
Minden vezetőképzőn,minden összejövetelen elmondták többszörösen,hogy nem ez a cél. Indokolták mindig, hogy annak tényleg nincs értelme hogy 1évig sz<<<rt sem csináló "szervezetek"-ethozzanak létre. Mindig nyomatékosították, elmondták 1000x. Azonban a valóságban ez korántsem így van. Pl 5000fő fölötti városban addig nyomják és szedik össze az embereket(akár nagyobb városból is), amíg össze nem tudnak szedni egy 3 fős "csapatot" akik egy hónapban egyszer frissítik a facebook oldalukat. Mikor egyszer a szomszéd városban feloszlott az IT, a megyei elnökünk meg a vk szervező 170 km-rel odébblévő településről hozott nekik embert. Semmit, ismétlem, semmitnem csináltak, egyszer sem mentek ki standolni, de amegyei elnök verte amellét,hogy ő új IT-kethozott létre. Erről nem tudom, hogy tudott e bárki, de aki nézi a jegyzőkönyveket, gondolom feltűnt nekik. Ez rohadt ciki. Több okból. Az egyik, hogy a régi tagok, már kilépett IT tagok többsége az egyéb elfoglaltságukra hivatkozva lépnek ki, közben pedig csak baromira csalódottak. Ezek az emberek talán maradnak Jobbik szavazók, talán nem. A pénzüket elvitte az IT, az idejüket szintén, és egy köszit sem kaptak érte.
Ezek az ex IT tagok, feloszlatásuk után pár hónapra szembesülnek azzal, hogy pótolta őket 3 bohóc, akiket csak beraktak,hogy legyen.Szégyent hozva az előző IT szervezetre, akik próbálkoztak, kitartottak 3 évig úgy, hogy csak nyeltek,meg parancsra mozdultak, félretéve mindent, csalk azért hogy a megyei elnök fogja be végre és bár senki nem ment el a meghirdetett megemlékezésükre, ők megcsinálták, mert a pestiek megparancsolták. Vannak települések, ahol nem lehet az embereket kicsalogatni a komfortzónájukból. Vagy ha mégis, arra nem ad pénzt a megye. A kis vidéki városkák zöme fideszes vagy mszp-s vagy 90%-a cigány. Minden hónap 2. szerdáján, suli előtt a piacon szórólapoztunk és 3éven keresztül nem volt egy tagjelentkezésünk sem. Persze, lehet az elnököt hibáztatni, de nem ezen múlik.
Szóval igen, Jöhetnek létre hetente tucatjával az IT-k,de ez inkább ciki,mint erős vagy bármiféle megrendítő hatást váltana ki. Egy másik ismerősöm elmondta, hogy amint újraalapították az IT-jüket, az új elnök egy hónap szünettel indított és utána 1 éven keresztül csak 1 db jegyzőkönyvet küldtek fel pestre, amiben az állt, hogy nem csináltak semmit.
Nálunk egy hónapja akadt ki az elnök,hogy a facebook oldalunkat ellenőrizni akarják.Mindent, üzenetet, emailt,-mindent és megosztanak rajta olyan linkeket, amivel te lehet hogy nem értesz egyet (pl egy adott témával kapcsolatban) dekötelező kitenni. Szóval jah, a bizalom az első meg a szabad vélemény :)
Én senkit nem fogok viszont lebeszélni arról,hogy legyen IT tag. Csinálja végig,lásson, utazzon,élje át és utána minden agymosás nélkül legyen róla kialakult véleménye. Elég nagy baj ez így is, hogy már sokunkkal ez megtörtént, és köszi nektek, mert már azt hittem velem van a baj..
Azért nehéz a kérdésedre válaszolni, mert te magad se fejted ki pontosan mit értesz ezalatt, te pontosan mit vártál ettől. A leírásod nagy része állítás és nem kérdés. Márpedig ha nem olyan kis ideig IT-s voltál tudhatnád hogy az IT tag és szervezeti létszámát tekintve nem kicsi hanem egy nagy közösség, országos lefedettséggel így eléggé sokszínű. Szerintem azt te országos helyzettel nem vagy képben ha ez így lenne akkor nyilván nem is írtál volna ide. Akkor pedig kár messzemenő következtetéseket levonni, hogy mindenki egy nagyképű haszonleső unszimpatikus vadállat. Ha te ennyi idő alatt nem ismerkedtél meg több jó és értékes emberrel akkor vagy nem is igazán vettél részt a közös programokban baj. B vagy a te személyiségeddel van aiztos hogy vannak emberek akik egy kis pozíciót kapva elszáll az agyuk, de ez általános jelenség mindenhol, ez itt mindig el van mondva hogy nem normális és felejtős, de ha valakinek ez is kevés akkor szerinted mégis mit lehet tenni pontosan? Elvégre nem vagyunk a kommunista párt hogy hogy egy kis nézeteltérés miatt kirakjunk valakit. Azzal a mítosszal is szeretnék leszámolni hogy mindent a "pestiek" döntenek el. Nem is értem pontosan mit értesz ezalatt, bár nagyjából gondolom. 1. minden nagyobb szervezetnek van valami "központja" ilyen olyan módon főleg egy politikai szervezetnek és ez bármilyen meglepő a reformkor óta Pesten van. Ezalatt még azt se érthetjük hogy pesten és pestiek döntenek el mindent mivel, sok kidolgozott szabályzat rendelkezik róla hogy ki és pontosan mit tehet meg ezek nem ad-hoc döntések. Másik pedig hogy akár pesten akár az elnökségben több vidéki van akik mondjuk a tanulmányaik miatt kerültek oda és onnan is segítik az IT munkáját.
Kevésbé értettem hogy mi az hogy neked ellenőrizgetik az üzeneteidet és hogy nem oszthatsz meg akármit. Szerinted egyáltalán van valakinek energiája arra hogy téged és mindenkit ellenőrizgessen, meg az üzeneteidet, és hooogy???
Ha esetleg a helyi fb oldalakra gondolsz akkor remélem nem azt várod hogy te majd ott akármit oszthatsz meg a Jobbik Ifjúsági Tagozat nevében. Sokan sajnos azt elfelejtik hogy ha meggondolatlanul kiraknak valamit másnak kell a helyettük magyarázkodni. Az lenne a kérdésem hogy amikor te ezeket tapasztaltad milyen belső fórumokon próbáltad ezt te jelezni hogy gond van?
Ez csak azért furcsa, mert én ezeket kevésbé tapasztaltam, pedig nincs olyan megye ahonnan ne ismernék pár embert. Nekem is vannak olyanok akik kevésbé szimpatikusak vagy egyáltalán nem vagy az én véleményem szerint máshol lenne a helye pár ilyen személynek, de ez egy ilyen dolog, nagy szervezet sok és sokféle ember. De összeségében barátságos mindenki és ha véletlenül új emberekkel találkozom idegen helyen mindig örülünk egymásnak és szerintem nagy a kohézió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!