Nem vagyok ugyan "ballibsi", mégis szeretem a "Heti Hetest". Csak én vagyok így ezzel?
Ahogyan itt többen is írták. Hajóst kedveltem. De amióta az amerikai népszaváról(!) beültetett Para-Kovács van ott (csak hogy világos legyen: az az oldal, ami iszlámnácizik, az ENSZ-t a világ legnagyobb antiszemita szervezetének tartja, Szálasi-Vona Gáborozik, és führerezi Orbánt, a kitelepített magyarországi svábok emléknapján az '50-es éveket idézően "volksbundistázik", valamint két sor után a barackfadalból is a holokauszthoz tért át, egészen elképesztő módon, és ahol olyanok nyilatkoznak, mint Kertész Ákos is, és olyan sorok olvashatóak, hogy Trianon esetén hálásak lehetünk, hogy nem törölték el Magyarországot teljesen, ahogyan meg kellett volna tenniük - azaz tökéletes tükörképe a kurucinfó szélsőséges sovinizmusának, a másik végből), valamint Ceglédivel, aki még az ATV-s keretei között is feltűnő jelenség volt, azóta - és főleg, hogy már nem a "főcsatornán" van - kikerült a látókörömből. Nem is azért, amik elhangzanak benne - ahogyan mondtam, nem követem -, hanem mert önmagukkal szemben ilyen igénytelenné váltak, hogy ezt a társaságot keresik.
Régebbi adásait még youtubeon is vissza szoktam nézni. Ez ma már csak pártszócső. Régen sem volt más, de ma már teljesen elveszett a súlyozásban a nevettetés és a politikai rettegőtábor szerepei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!