A Fitch Ratings Magyarország államadós-besorolásáról dönt ma este, valószínűleg maradunk a bóvli kategóriában. Mit szóltok?
"Mondjuk azt azért hozzáfűzném, hogy a leggyengébb befektetésre ajánlott csoportba kerültünk. Ennek a neve a Fitchnál BBB, és Mexikó, Namíbia vagy Törökország van még benne."
híres utolsó hörgések
ma 11:21
Híres kettős mércés vergődések. Hisz a hitelminősítők amúgy sem érnek semmit.
hahaha
akkor most érnek vagy nem? döntsétek el...
kettős mérce náltaok van
Nálatok van. Nem görcsöl bele az agyad ebbe a sok hazugságba? :D
Péntek délelőtt még azért vergődtetek, hogy mekkora USA meg háttérhatalom által irányított kamu dolgok ezek a hitelminősítők, most meg telekommentelitek az egész internetet ezzel a hatalmas sikerrel, hogy egy besorolásba kerültünk Romániával. :DDDDDDDDD
"Péntek délelőtt még azért vergődtetek, hogy mekkora USA meg háttérhatalom által irányított kamu dolgok ezek a hitelminősítők,"
hát ez a szalmabáb most nem én leszek :(
én ilyet nem mondtam
viszont ezek szerint akkor értek valamit, ha felminősítenek akkor most nem? hogy van ez?
Ha kérdezel valamit miért törölteted a válaszom?
Miért kened rá másra azt, amit ti csináltok? Ez az új védekezés?
"viszont ezek szerint akkor értek valamit, ha felminősítenek akkor most nem? hogy van ez?"
Ezt pont hogy ti csináljátok. Aszerint döntötök, hogy érnek-e valamit, hogy éppen fel- vagy leminősítenek minket. Mindenki más azt mondta, közgazdászok is, hogy itt az ideje a felminősítésnek, de ez még édeskevés. Regionálisan sereghajtók vagyunk.
05-20 22:47
tényeket közölt, nem állt ki senki mellett, miért kell agyhalott módjára leértékelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!