Közép-Európában létezik egy háttérhatalom, ami Soros György nevéhez köthető?
"Orbán azzal folytatta, hogy erről nem szokás beszélni, de Közép-Európában létezik egy háttérhatalom, ami Soros György nevéhez köthető."
Mi a véleményetek?
"Lásd pár éve a bilderberg csoporta is azt mondták konteo, , most pedig mindenki elfogadja, hogy létező háttérhatalom. "
Hol hallotál ilyet, csak nem maguktól a konteósoktól? :DDDDDD Így a valóságból üzenem neked, hogy normális emberek között közröhej tárgya a bilderbergezés meg a sorosozás is.
14:33, hány normális embert kérdeztél meg?
Ma jelent meg egy nagy jó jellemzés Sorosról:
Élvezzétek!
Én lesz*rom, Sorost, de a cikk maga egy konkrétumot se nevezett meg.
Én vagyok a hülye, hogy elpazaroltam egy percet a pestsracokra, amikor tudtam korábbról is, hogy mennyire igénytelen.
"Majd beszámoló hangzott el a FIDESZ vagyoni helyzetéről. Adományokból és tagdíj bevételekből eddig mintegy 200 ezer forintja gyűlt össze a szervezetnek. A budapesti és a 6 vidéki iroda berendezéseit és a működtetésre szánt 3 millió forintot a Soros Alapítvány folyósítja."
1989 október 13.-i Híradó.
"Cáfold meg a cikkben írtakat!"
A cikk nem ír semmit, csak őrjöngve hisztizik a szerző benne arról, hogy szerinte a liberálisok egoisták és rá akarják erőltetni az akaratukat másokra és hogy Soros tehet arról, hogy a Disneynél lesz meleg mesehős :D
Nyilvánvalóan egy elborult, zavart elme ömlengései ezek, ezért is csapong és hoz fel egymástól kilométeres távolságokra lévő témákat. Már csak a chemtrail emlegetését hiányolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!