nekem tetszik:)
Akárhogy is,de jól tükrözi mi lenne itt, ha ezek kerülnének hatalomra...
Ez egy antifasiszta baromság. Az antifák ugyanolyan szánalmasak, mint a vonákok.
Azért jó, hogy vannak antifák, mert a vonákokkal jól el tudják szórakoztatni egymást. A vonákok úgyis törpe kisebbségben maradnak, tehát a kormányzásba majd úgysem ugathatnak bele. Marad nekik a meccsezés az antifákkal.
Ez Kb Rákosi!
De ki is volt Rákosi Mátyás (eredetileg Rosenfeld Mátyás) (Ada, 1892. március 9. – Gorkij, Szovjetunió, 1971. február 5.) a Magyar Kommunista Párt és a Magyar Dolgozók Pártjának első- és főtitkára, az ötvenes évek elején Magyarország államminisztere, miniszterelnöke, diktátora.
Olvass utána és megérted hogy, mennyire szánalmas amikor az MSZP, mint a jogi utódja az MSZMP nek, illetve a zsidókat istenítő "Rosenfeld" liberálisok, egy hozzájuk közeli oldalon ilyeneket írnak.
Tipikus példája, az én támadok a saját arcommal, hogy te ne támadhass, főleg az én bűneimmel ideológia, amit az elmúlt 20 évben folyamatosan nyomnak.
Pontosan ezért utálják a Jobbikot, hiszen egyre kevesebbet hazudozhatnak, hiszen kiüresednek.
És mi lesz ha egyszer szembe kell majd nézniük azzal hogy Horthy bizony nem volt rossz kormányzó, sőt! És hogy amivel vádaskodnak, az a nagyapjuk volt bizony, a zsidó Rákosi.
Itt a fórumon is gusztustalanok a jobbikosok, úgyhogy teljesen elképzelhető amit a levélben írnak.
Ismét hű képet mutattál az intelligenciádról, és a történelmi ismereteidről.
Komolyan, miért égeted magad? Akinek egy elégséges érettségivel rendelkezik, az már a kutyáját sem bízná rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!