Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a Jobbik hozzáállása az...

Mi a Jobbik hozzáállása az abortuszhoz?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
57%

A kérdésre válaszolva: én úgy tudom nem támogatja. Sőt én is úgy hallottam betiltaná.

Az itt felmerült vitához hozzászolva, szerintem bizonyos körülmények közt engedélyezhető az abortusz. Írok is egy példát ha van egy 14 éves lány és annak egy 17 éves fiúja és a lány terhes lesz akkor feltétlen el kell-e b@szni 3 életet? Miért ne vállalhatnának gyerket akkor amikor szeretnének és el tudják tartani, fel tudják nevelni? No még nézőpontom szerint amit itt láttam egészségügyi okokból, ha bűncselekmény következménye a terhesség, illetve válsághelyzetben: családi állapot, anyagi helyzet, túl fiatal engedélyezhető. Meg inkább abortusz, mint amit nemrég hallottam a hírekben, hogy az anya nem is emlékszem már hány halott csecsemőt dugdosott Franciaországban...

Amúgymeg ne ítéljünk már más emberek felett majd Isten megteszi helyettünk, a Földön pedig erre van az igazságszolgáltatás, ha úgy gondoljátok rossz dolog oké, de nem muszály mást megbélyegezni gyilkosként.

2010. aug. 23. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!