Melyik pártra szavazol és miért? Konkrét érveket várok!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:34
11/15 anonim válasza:
Jobbik, nem baj ha nem nyernek: még átesnénk a ló túlsó oldalára:) De kell a szókimondásuk a parlamentbe, még ha az egyeseket sért is. Engem is sok minden sért, az se érdekel senkit:)
27f
12/15 anonim válasza:
FIDESZ - Nekem ők az egyetlen reális alternatíva. Én nem akarok egy radikális partra szavazni, nem szeretem a demagógokat, nem hiszem el senkinek, hogy ők az egyetlen reális választás. Nem akarok attól félni, hogy inkompetens politikusokat küldök a parlamentbe. Nem akarok bukott politikusokat sem, olyanokat sem, akik elkúrták, nem szavazok utódpártokra, és a politika prostijai sem jönnek be igazán.
13/15 anonim válasza:
Jobbik, mert nekik is meg kell adni a lehetőséget, hogy kihúzzák az országot a gödörből,szimpatikus a programjuk, s mivel radikálisan rossz a helyzet, radikális változás kell, a szó pozitív értelmében... az másik kettő pártot már ismerem, és ez elég, hogy ne rájuk szavazzak.
14/15 anonim válasza:
Civil Mozgalom! A legjobb a programjuk, olvastátok?
15/15 lacko1981 válasza:
Dr. Thürmer Gyula munkáspárt. Már 29éve nem változtattak a programjukon. Nem kezdek érvelni mert hosszú lenne, meg kell nézni a munkáspárt honlapját és mindenki megérti miről van szó mielőtt bárki is lehülyézne vagy lekommunistázna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!