Véleményetek szerint mi várható ezzel a migráns áradattal?
9: Győrben konkrétan érezhető volt, amikor megépült a menekülttábor Vámosszabadiban. Nem akkora mértékben, mint a mostani invázió, de akkoriban még csak pár száz főről beszéltünk.
Mégis sikerült néha balhéba keveredniük...
Miért, mit kellene, hogy jelentsen? Nem veszed észre, hogy a politikusok önös érdekekből átmosták az agyad, hogy itt hisztériázz a vérszopó pedofil terroristákról?
Válaszolj a kérdésemre: tudtad-e, hogy több, mint 3000 fő él Mo-n menedékjoggal és mennyire vetted észre a jelenlétüket, az életedre és magyar kultúrára kifejtett hatásukat korábban?
kicsit más az eddig menedékjogot kapottak és tömegesen írni olvasni sem tudó migránsok hada
itt a te agyadat mosták át a politikusok, hogy amit orbán mond az csak hülyeség lehet...
újra megkérdezem : szerinted miért sok a jóból a nyugatnak?
Szerintem jóval több él itt, mint 3000, akkor vegyük számba a román földmunka cigókat is. Nem mosták át az agyam, de remélhetőleg én és még 10 millió ember NEM akar bevándorlót Itthon.. Teljesen irracionális, hogy mi a kultúránk egy ilyen kultúrával összeférjen, úgy, hogy ők nem is akarnak mást. Gondolod, hogy a java majd dolgozni akar? Szerintem nem az én agyam mosták át, hanem a tied... Ez honfoglalás!
Ha te vágysz giroszra akkor rendben, én meg vagyok nélküle...
"Gondolod, hogy a java majd dolgozni akar? "
Hát tekintve, hogy a Magyarországon élő külföldiek a magyar átlagnál jobban képzettek (30% diplomás) és az EU-n kívülről bevándoroltak pont akkora arányban dolgoznak, mint a magyarok, szerintem igen :) Meg persze nem is fognak tudni azonnal magyarul, így nem fogják megérteni, hogy meg lehet élni 47.000Ft-ból és véletlenül elmennek dolgozni.
[link] (2. pont)
"Ez a migránsáradat kb. annyi hogy a jónép ne a lopitikusok ténykedésével foglalkozzon, hanem a migránsokkal, figyelemelterelés"
Bocs, de Európának ez a legfőbb probléma jelenleg, ha neked ez figyelemelterelés, akkor rendben:).
19: Azért a migránsok is összefüggenek ám az oktatással/egészségüggyel/nyugdíjjal. Ha ők idejönnek élősködni, szerinted honnan fogják az ellátásukhoz szükséges pénzt elvonni?
Nyilván itthon ez nem akkora probléma, mert OV megvéd minket (senki sem akar itt maradni ebben a pöcegödörben), de a Németeknél ez valós probléma. Német ismerősöktől hallom, hogy őket már 70 éves korukig akarják dolgoztatni? WTF?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!