A Jobbik eredeti alapítói miért lépnek ki sorra a pártból?
Már lassan követni is nehéz, hogy hány alapító hagyja el a pártot. A fő alapítók már hónapokkal ezelőtt kiléptek, most pedig már Rocskár György is.
Minden kilépett alapítónak az a kifogása, hogy a Jobbik politikusai csak azért tagjai a pártnak, mert jó megélhetést jelent nekik a tagság.
jobbik sokra vihette volna, de nem butul el így.
az eredeti elv szép volt. aztán jött vona, aki mindent elb@szott. 1 éve még én is a jobbikra szavaztam volna.
de ez egy vicc amit most művelnek.
újra nemzeti szocializmust akarnak. ez röhej 2010-ben, hogy valaki támogatja ezt.
ki lépett ki?
Vona?? Balczó?? Szegedi??
ki lépett ki te agyhalott
"obbik sokra vihette volna, de nem butul el így.
az eredeti elv szép volt. aztán jött vona, aki mindent elb@szott. 1 éve még én is a jobbikra szavaztam volna.
de ez egy vicc amit most művelnek.
újra nemzeti szocializmust akarnak. ez röhej 2010-ben, hogy valaki támogatja ezt.+"
29 kit érdekelsz szavazz a zsideszre
nem tették még tönkre az országot
29%os, mitől félsz? Velem megbeszélheted. Öntsd ki a szíved :$
Bántott anyuci, netán apuci? Molesztáltak? Sokat fogdosták a kis kukid?
Nemzeti-szocializmus... apám. szerintem te nem is tudod mit jelent.
A Jobbik alapítói: Kovács Dávid, Nagy Ervin és Fári Márton, Rocskár György
Ők az eredeti alapítók, de kiléptek. Bármely újságban, hírportálon lehet róluk olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!