Lehallgatták a Blikk újságíróját?
Figyelt kérdés
Nem olvasom rendszeresen a Blikket,mert a bulvárhírek nem igazán érdekelnek,de azért úgy vettem észre,a politikai vonatkozású témákban(korrupció,stb.)megbízhatóak és sokat is foglalkoznak ezekkel.Ha igaz a hír,kezdhetnek nálunk is félni az újságírók?2016. máj. 14. 20:02
1/5 anonim válasza:
Ezt a kérdést én írtam ki, el is olvashatod a kommenteket!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__779..
2/5 anonim válasza:
Akarom mondani, ÉN IS kiírtam ugyanerről a témáról...
Bocsi! :/
3/5 anonim válasza:
Még a menekültekkel is előszeretettel foglalkoznak, kommentek alapján külön táboruk van erre, lehet az újságírójuk között egy erősen xenofób hajlamú is. Egyszer történne itt valami a menekültek miatt, remélem a blikknél fogják kezdeni...
4/5 A kérdező kommentje:
#3:Hogy a menekültekkel kapcsolatban mit írnak,hová "húznak",az különösebben nem foglalkoztat,mert úgy vettem észre,hogy ezügyben csak a két véglet van nálunk.És mindkettő a saját véleményéhéhez próbálja "igazítani" a dolgokat.Viszont a korrupciós ügyekben volt már pár "találatuk" és ez azért csípheti a "nagyok" szemét.
2016. máj. 16. 19:03
5/5 anonim válasza:
Én a főcímet olvasom el gyakran és a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!