Az összeesküvés-elméletek hívei miért találnak ki mindenféle mesebeli dolgot a liberálisokról?
Ilyeneket, hogy a Sátánt imádják, meg hogy direkt akarnak embereket irtani, meg a gonoszt szolgálják, stb.
Ez mind baromság. Nekem is vannak ismerőseim, akik támogatják a migránsok befogadását, de pusztán azért, mert túlságosan is emberségesek, álomvilágban élnek.
Semmiféle sátánista-illumináti háttér nincs mögöttük, csak naivan azt hiszik, hogy mennyire szép a világ, mindenki kedves, ők is kedvesek, csudajó minden, stb.
Túlságosan is hiszékenyek és burokban élnek, ennyi.
Nem mese az, gyermek...
Túl alacsony szinten vagytok, te meg az ismerőseid, hogy sátánimádók, emberirtók, gonoszt szolgálók, illuminátusok legyetek. Nektek csak az okoskodás jut. Ugyanúgy feláldozhatók vagytok, mint a többi kisember.
ismersz 2 db libsit -aki "naív, csudajó," meg minden - és messzemenő következtetéseket vonsz le.
Inkább menj aludni, többre mész vele.
Hát ez nagyszerű, van 15 derék ember, aki befogadja családi házába Ahmedék családját, mind a 7 gyermekkel, Allahu Akbar!
Milyen mesebeli dolgot hallottál a liberálisokról?
"Ilyeneket, hogy a Sátánt imádják, meg hogy direkt akarnak embereket irtani, meg a gonoszt szolgálják, stb "
Ez milyen mese?? Én soha ilyesmit nem hallottam, hol mesélik ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!