Ugye, hogy Orbán Viktor pótolhatatlan?
Ki tudna olyan nagyszerű kerítést építtetni, mint Orbán Úr?
Erre senki sem lehet képes, csak Ő.
Orbán Viktorról nekem az a véleményem, hogy 1945 óta ő a legjobb miniszterelnöke Magyarországnak.
Próbálja jobbá tenni az országot de, hogy csinálja ha egyszer Gyurcsányék szétcseszték?
Most migránskérdés kapcsán is jó döntéseket hozott.
Sokkal jobb mint ha a baloldal lenne kormányon.
Volt rezsicsökkentés is.
Orbán hű a nemzethez és a keresztény értékekhez is egyaránt a kommunistákkal ellentétben.
Nekem ő a példaképem.
"Orbán Viktorról nekem az a véleményem, hogy 1945 óta ő a legjobb miniszterelnöke Magyarországnak."
Igen, ez valahol Magyarország tragédiája, hogy ő a legjobb...
Kérdező!
Azt hiszem félre értettük egymást.
Amikor azt írtam, hogy Orbán 1945 óta a legjobb miniszterelnökünk akkor én nem arra céloztam, hogy ő a legkevésbé rosszabb ha nem arra, hogy tényleg jól kormányoz és jó dolgokat tesz az ország érdekében.
Mint a rendszerváltás óta eltelt 26 évben, mint 45 óta ő a legjobb vezetője az országnak.
A legrosszabb Rákosi Mátyás volt talán, ha pedig a rendszerváltás után nézzük akkor Gyurcsány.
Azt is lehetnek mondani, hogy Orbánon kívül szinte mindenki rosszul vezette az országot.
Persze politikusok közül voltak,vannak akik jobbak lennének nála: Vona Gábor, Torgyán és Csurka.
De mininszterelnökök közül ő legjobb!
Mindig eszembe jut ilyenkor a South Park Másnap c. része, amikor Obama nyer és McCain veszít, de a színfalak mögött jó haverok és valami rablást terveznek. A háttérben meg a nép egymást írtja, miközben semmit sem tudnak.
Tegnap Gyurcsány, ma Orbán, holnap talán Vona, de sok különbség nincs. Elhaverkodnak a színfalak mögött, mindenkinek jut valami, aztán mehet a "vérre menő" bohózat a népnek. A hülyéje utána osztja is a másikat a fórumokon, lásd Origó, a pénzek meg vándorolnak, de legalább az egyszeri politika szakértő jól megmondhatja, hogy ő előre látta az egészet és mások a vezetett birkák. Csak a szokásos, de erre igény van, és csak így tud megosztva tartani néhány száz ember milliókat. Mégis ki fog menni a jövő mészárszék-háborúiba, ha minden ember békében él egymással? A politikusok biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!