Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsányra vagy Orbánra...

Gyurcsányra vagy Orbánra szavaznátok?

Figyelt kérdés
Esetleg még ki jöhetne számításba?
2016. máj. 8. 19:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Inkább Orbán.

Gyurcsány nekem nagyon provokatív, liberális.

2016. máj. 8. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Gyurcsány háromszor annyi pénzt költött a négyes metróra, amit be sem fejezett, mint Viktor az összes stadionra együtt. Csak már elfelejtettétek.
2016. máj. 8. 20:52
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Egykor rühelltem Gyurcsányt amíg kormányozott. Most másképp látom. Most értemmiért kelllett unszimpatikus intézkedésekbe fogni, hogy miért mondott olyan durva dolgokat akkor. Pl"el lehet menni magyarországról!". Már érte az öszödi beszéd lényegét. Lényeg: kiábrándultam Orbánból. Ahogy hittem benne most úgy csalódok benne, és kellemesen csalódok Gyurcsányban.

Szóval Gyurcsányra.

2016. máj. 8. 21:18
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Gyurcsányra épeszű ember nem szavaz.

De Orbán esetében is rezeg a léc.

2016. máj. 8. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
mármint mire kéne szavazni? melyiket kössük villanyoszlopra? :D
2016. máj. 8. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Ha csak a kettő között lehet választani,akkor Gyurcsány.

Amúgy az Lmp-re vagy a Pm-re

2016. máj. 9. 01:09
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

Aki füvesezett,hát..

Inkább ezerszer egy füves,mint egy alkesz,a pirospozsgás arcokat látva a parlamentben van elég sok van belőlük.

Amúgy nem élek semmivel,csak füves agressziv embert még nem láttam.

2016. máj. 9. 01:16
 18/19 anonim ***** válasza:

A kettő közül nyilván Gyurcsányra.

De miért kellene e kettő közül választani?

Nem tudnánk találni egy értelmes és hiteles embert miniszterelnöknek?!

Miért kéne egy miniszterelnöknek pártpolitikusnak lennie?

Nincs egy széles látókörű egyetemi tanár, komoly tudós, nemzetközileg elismert szakember erre a posztra?

Miért akarjuk kóklerekkel betölteni ezt a tisztséget?

1. Vezesse a kormányt például Persányi Miklós az állatkert igazgatója, volt környezetvédelmi miniszter tehát ismeri az államigazgatást, de nem kötődik pártokhoz. Ráadásul elég sok állattal kell majd úgyis egyeztetnie, megvan a gyakorlata. :-)

2. Vagy kérjük fel miniszterelnöknek Vizi E. Szilvesztert az MTA volt elnökét! Széles látókörű, művelt ember, nemzetközi tekintélye van, hiteles, járatos a közügyekben.

3. Keressük elő Kuncze Gábort, volt belügyminiszter és miniszterelnök-helyettes, tehát politikában járatos, tapasztalt ember, népszerű, intelligens, de már nem tartozik egyetlen párthoz sem (Az SZDSZ megszűnt).

4. Ott van Glatz Ferenc történész, volt MTA elnök, volt művelődési miniszter.

2016. máj. 9. 17:38
 19/19 anonim ***** válasza:

"1. Vezesse a kormányt például Persányi Miklós az állatkert igazgatója, volt környezetvédelmi miniszter tehát ismeri az államigazgatást, de nem kötődik pártokhoz. Ráadásul elég sok állattal kell majd úgyis egyeztetnie, megvan a gyakorlata. :-)"

Per sanyi kőkemény fideszes, csak mondom. Mellesleg ő vágta haza a Vidámparkot. Szóval ne, őt pláne ne...

2016. máj. 9. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!