Van itt olyan, akinek a véleményét, ezáltal a szavazatát átformálta a Fidesztől kiszivárgott beszéd?
Süllyesszük!
Hajrá! :D
Meghal a Fidesz...
Valamiért úgy érzem, h nem fognak ezek 4 évig uralkodni
Én eddig is tudtam, hogy ismerik a telefonszámomat, hiszen sokszor segítettem már a munkájukat aktivistaként.
Nem hiszem, hogy a nagyobb pártok ne ismernék a saját választóikat. Nem értem, mi ebben a rossz.
Az, hogy ki mit próbál az adatgyűjtésbe belemagyarázni, az engem nem érdekel. Eddig sem titkoltam a pártszimpátiámat, ezután sem fogom. Örülök neki, hogy nem kell ajánlószelvényekkel rohangálnom, mert kijönnek érte házhoz, hiszen tudják, hogy nekik adom. Érdekes módon a többi párt nem is kérte tőlem soha az ajánlószelvényemet, tehát valószínűleg ők is tudják, hogy "narancssárga" vagyok.
Ennél én sokkal veszélyesebbnek érzem például a Jobbik olyan fajta kijelentéseit, hogy "a volt MSZMP-sek nyugdíját minimálnyugdíjra csökkentjük, és az így nyert pénzt elosztjuk a szegényebb nyugdíjasok között"... Egyszerűen hihetetlen. És akkor még ezek hőbörögnek az adatgyűjtésen, miközben ők egy konkrét réteget (a volt szocikat)azzal akarnak sújtani, hogy elveszik a nyugdíjukat. (És mindezt a pártszimpátiájukkal magyaráznák.) Én sem szimpatizálok a volt MSZMP-sekkel (és akkor még finoman fogalmaztam), de ha egy ilyen intézkedés megvalósulhatna, kitörölhetnénk az alkotmányból a "jogállam" fogalmát. Ez egy igazi komunista újraosztás lenne, a la Jobbik.
"Büdös Jobbikosok!!!Ti csak gyülöletkeltő,riogató,ordibálós párt vagytok!Utállak titeket,főleg mert a tesóm is jobbikos!
"
ennyi
kis idegbeteg hamarosan utálhatod az egész családodat
a tesód igaz magyar
szebb jövőt!
HÁBOROG A TENGER SÜLLYEDNEK A HAJÓK
RAJTA A FIDESZES HAZAÁRULÓK
JAJVESZÉKELÉSÜK MESSZE HALLIK
DE A TESTÜK MÁR A VÍZ ALATT OSZLIK :)
ÚJ HAJÓK KELNEK ÚTRA AZ ÓCEÁN VIZÉN
ÚJ SZELEK FÚJNAK MAGYARORSZÁG EGÉN
CSATA KIÁLTÁSUK MESSZE HALLIK
A JOBBIK MINDEN MAGYAR A JOBBIK GYŐZELMÉÉRT IMÁDKOZIK!!! :)
:D
hopp bocsánat az utolsó sor elején nem kell "A JOBBIK"
nehéz a versírás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!