Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldaliaknak ki számít...

A jobboldaliaknak ki számít magyarnak?

Figyelt kérdés

Tegnap már megkérdeztem, de nem kaptam választ. Most tekintsünk el attól, hogy aki ezt meg azt mondja, az idegenszívű. Vegyünk egy csecsemőt. Ő mikor magyar, illetve mikor nem magyar?

Ha magyarok a szülei? És ha magyarok a szülei, de külföldön születik? És ha magyarok a szülei, de az egyik nagyszülő mondjuk román?

2016. máj. 8. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát, a jobboldaliak szerint itt mindenki magyar szerintem, a hazaárulók is, és azok is, akiknek egy felmenője sem volt magyar. Nézd meg a legerősebb jobboldali pártot: elég sokszínű a családi hátterük. Szerintem te a szélsőjobboldalra gondolsz. Nehéz pontosan meghatározni szerintünk, szélsőjobbosok szerint ki magyar. Az biztos, hogy van egy-két nemzetiség, melynek tagjai sosem vesztik el teljesen eredeti identitásukat, és vallják magukat 100%-ban csakis magyarnak. Illetve én a hazaárulókat sem nevezném lelkükben magyarnak (pl. Kádár). Rengeteg nemzeti érzés nélküli baloldali vagy kommunista van, akiknél szintén rezeg a léc. Nevezzük őket hígmagyaroknak. Közülük akik nagyobb hatalommal bírnak, tekinthetők nem magyarnak.
2016. máj. 8. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy elvileg a jobb oldal az előítéletes, főállású utálkozók. Ahhoz képest már egy oldalnyi idiótaságot sikerült összehányni ráadásul olyanok által, akiket nem is kérdeztek.

Gyanítom ezért nem kaptál tegnap sem választ.

2016. máj. 8. 14:52
 13/13 anonim válasza:
Aki jó magyarhoz méltóan viselkedik és vallja magát
2017. aug. 24. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!