A jobboldaliaknak ki számít magyarnak?
Figyelt kérdés
Tegnap már megkérdeztem, de nem kaptam választ. Most tekintsünk el attól, hogy aki ezt meg azt mondja, az idegenszívű. Vegyünk egy csecsemőt. Ő mikor magyar, illetve mikor nem magyar?
Ha magyarok a szülei? És ha magyarok a szülei, de külföldön születik? És ha magyarok a szülei, de az egyik nagyszülő mondjuk román?
2016. máj. 8. 13:15
11/13 anonim válasza:
Hát, a jobboldaliak szerint itt mindenki magyar szerintem, a hazaárulók is, és azok is, akiknek egy felmenője sem volt magyar. Nézd meg a legerősebb jobboldali pártot: elég sokszínű a családi hátterük. Szerintem te a szélsőjobboldalra gondolsz. Nehéz pontosan meghatározni szerintünk, szélsőjobbosok szerint ki magyar. Az biztos, hogy van egy-két nemzetiség, melynek tagjai sosem vesztik el teljesen eredeti identitásukat, és vallják magukat 100%-ban csakis magyarnak. Illetve én a hazaárulókat sem nevezném lelkükben magyarnak (pl. Kádár). Rengeteg nemzeti érzés nélküli baloldali vagy kommunista van, akiknél szintén rezeg a léc. Nevezzük őket hígmagyaroknak. Közülük akik nagyobb hatalommal bírnak, tekinthetők nem magyarnak.
12/13 anonim válasza:
Még jó, hogy elvileg a jobb oldal az előítéletes, főállású utálkozók. Ahhoz képest már egy oldalnyi idiótaságot sikerült összehányni ráadásul olyanok által, akiket nem is kérdeztek.
Gyanítom ezért nem kaptál tegnap sem választ.
13/13 anonim válasza:
Aki jó magyarhoz méltóan viselkedik és vallja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!