Mi a véleményetek Kubatov Gábor hangfelvételéről?
Ismét kiderült, hogy a Fidesz nem feddhetetlen.Jó lenne, ha a Fidesz- szimpatizánsok kinyitnák a szemüket....
Csak a Jobbik lehet a jó megoldás..
Szerintem ez tesz pontot a Fidesz kampányára.
Aki eddig nem látta át a dolgokat, az most átláthatja.
Fanatikus Fideszesek, mit szóltok ehhez?
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53
Ne tereld a szót haló!
Az egy teljesen más ügy. Budaházy ellen 10 hónapja 2 "bizonyítékot" mutattak fel, egyet tavaly amivel Draskovics lebukott, hogy hamisítvány, most meg ez a Benkő nevezetű tréfakabát rukkolt elő valamivel. (Benkő többször tett egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat [Budaházyval való találkozása, golyóállómellény stb...])
Szerintem eleve nagyon beteg, aki azért szurkol, h. egy pártnak 2/3-os többsége legyen. Egyáltalán tudod, h. ez mit jelentene?! Ellenzékre szükség van bármelyik pártról is legyen szó!!!!
De ez a kedvencem: "jobbikmszp koalíció". Ilyet se hallottam még, bár azt már igen, h. a Vona zsidó, cigány, b*zi XD. Istenem....
A válasz írója 24%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:57
Ki isteníti a kurucot? Nagyon sok balhés ügyet (többek között ezt is) a kuruc.info hozta le! Bár igen, beszélhetnénk akár Sukoróról, vagy akár a pátyi golffaluról, ahol a Fidesz és az MSZP közösen játszadozott a magyar földdel. (egyes hírek szerint az őszödi beszéd is a kuruc műve)
A válasz írója 24%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:57
No, oszt hol van a Jobbik MSZP koalíció?
Tudtommal Kövér László (Fidesz) szokott ennek szükségességéről beszélni, az MSZP, köztük Meseházy pedig szemrebbenés nélkül felajánlja.
19:07
Rosszul tudod. NE HAZUDJATOK JOBBIKOSOK!
az ovb hitelesnek minősítette
Azt majd a bíróság eldönti.... Először kell az eredeti. Anélkül semmit sem lehet hitelesíteni. Aztán még a mai számítógépekkel is napokba telik egy ilyen hanganalízis, úgyhogy ne beszéljetek hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!