Nézitek? Jobbik kampányzáró gyűlése most van 2500 néző
2010. ápr. 8. 18:17
21/32 A kérdező kommentje:
"Bömbölj b@zmeg!!"
be kéne venni a déli gyógyszert kis barátom legközelebb
2010. ápr. 8. 18:45
22/32 anonim válasza:
Aki leszarja az dögöljön meg. :)
23/32 anonim válasza:
"be kéne venni a déli gyógyszert kis barátom legközelebb"
whááááá már bevettem!!!:D
24/32 anonim válasza:
Miért nem csináltok egy jobbikos fórumot és ott folyatjátok a könnyeteket az imádott pártotok miatt? Érdekes módon se az mszp, se a fidesz, se az mdf és se az lmp hívei nem élik bele magukat ennyire, mint ti. Inkább menjetek csajozni, ahelyett, hogy 24/7 a jobbikot éltetitek.
25/32 anonim válasza:
az volt a kérdés: "Nézitek?"
Erre lehet nemmel és igennel is válaszolni.A stílus persze nem mindegy.
De ha vki azt írja h. nem nézi,nem érdekli,ne háborodj fel kedves kérdező!!
A kérdésed többféle válaaszt rejt magában.
27/32 anonim válasza:
Aki leszarja az majd nem fogja amikor ehendoglik mikozben a multik a veret veszik.De en majd kenyeret vetek ele,mert igaz magyar vagyok!
28/32 anonim válasza:
Miért nem csináltok egy jobbikos fórumot és ott folyatjátok a könnyeteket az imádott pártotok miatt? "
Csinaltunk. Elolvastad a kerdest? Mit keresel itt Fideszista?
29/32 anonim válasza:
Nem vagyok fideszista ne aggódj. Örülök hogy te egy kis szövegből megállapítod, hogy kire szavazok. Akkor te meg nyilas vagy;)
30/32 A kérdező kommentje:
"Akkor te meg nyilas vagy;)"
szép volt
de nem talál ikrek a csillagjegyem nem nyilas :)
2010. ápr. 8. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!