Hogy van az hogy ugyan azért a munkáért németeknél 650 ezret fizetnek, itthon meg csak 90 ezeret?
Voltam kint németben még tavaly novemberben pont a cégem által ilyen német gyárlátogatás a tapasztalat szerzés céljából 10 napot, és onnan tudom hogy nincsenek akkor eltérésekaz árak között (sőt) hogy 6x legyen a diferencia a fizetésekben...és onnan is tudom hogy ott mennyit kapnak a gyári dolgozók ugyanazért a munkáért!
Szerintem itt a hitetlenkedés mögött az ál hogy minden ország kisemberei csak a saját fizetésükben tudnak gondolkozni!
Lehet hogy egy ukrán vagy egy kínai kisember se érti hogy éri meg a magyaroknak 100-120 ezres fizetést adni!
# 12
1 cégről van szó ami több országban jelen van, most hogy belinkelem neked attól nem fogod megtudni hogy hol mennyit fizet...
Értem.
Valahogy mindig ez a vége.
Itt mindenki 2000-3000 eurókat keres, aztán mikor feldobom a kérdést hogy hol, akkor megy a terelés :)
Igen, ez nagyon jellemző:D
"Fuu kint vagyok németben, fél óra után találtam munkát, szart se kell csinálni, bezzeg a lóvé nagyon jó, több ezer eurókat keresek, jövőhéten hozom mi az új 5-ös BMW-t, mert itt minden olcsóbb meg minden király!"
Aztán megkérded, hogy hol dolgozik meg nem e tud segíteni, hirtelen megy a ködösítés, hogy nincs felvétel meg ha van is havi 1000 euró a fizetés meg a többi :D
Sok nyomorult :D
Kérdező, emlékezz, hogyan tanították a Karl Marx Közgazdaságtudományi Egyetemen.
No, hogyaszongya:
"Hát minek fizessek többet, ha a marha ennyiért is megcsinálja?"
# 14
Nem tudom hogy tudsz e olvasni, de én nem mondtam hogy németben dolgozok 2000-3000 eurókért!Kérlek olvasd el újra miket írtam és utána trollkodj!
És mit fogsz mégis megtudni abból ha elárulom a cég nevét... semmit?
Jah értem, most már nincs is 650 ezer forint.
A másik hogy miből gondolod hogy nem tudok meg majd semmit?
# 18
Te dirket játszod a hülyét?Vagy komolyan nem fogtad fel amiket leírtam???Furcsa más fel tudta fogni csak te hiszed azt hogy én azt mondtam hogy 650 ezerért dolgozok németországban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!