Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik hol a 2. legerősebb...

A Jobbik hol a 2. legerősebb párt?

Figyelt kérdés
Mert Magyarországon nem, az biztos

2016. máj. 3. 14:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%

Hát nem a sok részre szakadt, csak a koncon marakodó baLOLdalatok!

Gondolom a pártszakadást is abból a példából vetítitek ki. :D

2016. máj. 4. 09:58
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
Molotovot ne vegyétek komolyan, mert amikor olyan hírrel találkozik, ami derogál neki, inkább csak nem válaszol, és más kérdéseknél mondja ugyanazt a megcáfolt dumát. Amikor leírtam neki, hogy a 35 év alattiak körében a Jobbik 53%-ot érne el egy felmérés szerint, kiröhögött, hogy ilyen felmérés nincs, majd amikor belinkeltem, nem írt semmit, csak napokkal később, hogy "én nyomom frankón a fideszes propagandát" :DDD
2016. máj. 4. 13:07
 23/28 MolotovPunk ***** válasza:

Kíváncsi leszek,hogy 2018-ban a Jobbik hány százalékot fog elérni az országgyűlési választáson,meg hogy le tudja e majd váltani a fideszt...meg hány nagyváros lesz az övé.

Viszont volt egy válaszoló,aki azt állította,hogy 26%-on áll a Jobbik...Honnan az infó?Csak,mert egy linket nem láttam arról sem.(Mondani persze mindent lehet.)

2016. máj. 4. 14:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Nézőpont intézet

A te általad linkelt oldalra ma tették fel:

[link]

2016. máj. 4. 14:10
 25/28 anonim ***** válasza:
60%

Kicsit sem provokatív ÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Am nem a 2. számít hanem az első, felőlem lehet ő a 2.ha ettől jobb nekik.

Elfér a "fiatalok körében a legnépszerűbb" meg a "magyarok 2/3-a jobbikos" A jobbik egy "néppárt"... c szövegek mellé.

A választásokat úgy is a valóságban nyerik nem Narnia-ban ahol a jobbikosok élnek :D

2016. máj. 4. 19:55
 26/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Már ép linkelni akartam.

Várom a véleményedet...

2016. máj. 4. 19:57
 27/28 MolotovPunk ***** válasza:

Igen látom,tényleg van ilyen felmérés is,de teljes népesség körében nagyjából szinte fej fej mellett van az MSZP és Jobbik jelenleg is.

Oké,Jobbik kicsivel erősebb MSZP-nél átlagban,de nem számottevően.

A 26% pedig elég orbitálisnak hangzik így is.

Mellesleg 26% körüli eredményt össz baloldali is hozott 2014-ben választásokon.Tudom erről ti nem szerettek beszélni,csak azért írom le,mert látom páran már a Jobbik győzelmét (ünnepelnék.)

Én azt mondom majd meglátjuk ezt 2018-ban,de jelenlegi helyzetben senki sem tudná leváltani a Fideszt.Se a Jobbik,se a baloldal.Ez a fő lényeg.

2016. máj. 4. 20:45
 28/28 anonim ***** válasza:
52%

"Ez a fő lényeg"

Másra, ami neki nem olyan hízelgő, egyszerűen nem válaszol. :D Ez az ember kész...

2016. máj. 5. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!