A Jobbik hol a 2. legerősebb párt?
Hát nem a sok részre szakadt, csak a koncon marakodó baLOLdalatok!
Gondolom a pártszakadást is abból a példából vetítitek ki. :D
Kíváncsi leszek,hogy 2018-ban a Jobbik hány százalékot fog elérni az országgyűlési választáson,meg hogy le tudja e majd váltani a fideszt...meg hány nagyváros lesz az övé.
Viszont volt egy válaszoló,aki azt állította,hogy 26%-on áll a Jobbik...Honnan az infó?Csak,mert egy linket nem láttam arról sem.(Mondani persze mindent lehet.)
Kicsit sem provokatív ÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Am nem a 2. számít hanem az első, felőlem lehet ő a 2.ha ettől jobb nekik.
Elfér a "fiatalok körében a legnépszerűbb" meg a "magyarok 2/3-a jobbikos" A jobbik egy "néppárt"... c szövegek mellé.
A választásokat úgy is a valóságban nyerik nem Narnia-ban ahol a jobbikosok élnek :D
Köszönöm!
Már ép linkelni akartam.
Várom a véleményedet...
Igen látom,tényleg van ilyen felmérés is,de teljes népesség körében nagyjából szinte fej fej mellett van az MSZP és Jobbik jelenleg is.
Oké,Jobbik kicsivel erősebb MSZP-nél átlagban,de nem számottevően.
A 26% pedig elég orbitálisnak hangzik így is.
Mellesleg 26% körüli eredményt össz baloldali is hozott 2014-ben választásokon.Tudom erről ti nem szerettek beszélni,csak azért írom le,mert látom páran már a Jobbik győzelmét (ünnepelnék.)
Én azt mondom majd meglátjuk ezt 2018-ban,de jelenlegi helyzetben senki sem tudná leváltani a Fideszt.Se a Jobbik,se a baloldal.Ez a fő lényeg.
"Ez a fő lényeg"
Másra, ami neki nem olyan hízelgő, egyszerűen nem válaszol. :D Ez az ember kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!