"Magyarország jobban teljesít! " Tényleg? Ez miből látható?
A haverok bankszámláján és ingatlanjain látható igazán.
Én még nem kaptam vissza töredékét sem annak, amit 2010 óta elvettek tőlem. Évi -144.000 Ft adójóváírás, -2 millió manyup, -300.000 Ft áfa stb, stb... 6 év alatt 3,5 milliót vettek ki a zsebemből, amit a tehetősebbeknek adtak az egykulcsos adóval. Ehhez képest kaptam havi 1500 Ft rezsicsökkentést a démásztól. Így könnyű "jobban teljesíteni". A lakosság 10 százaléka nyert ezekkel a piócákkal. Nem kellene itt 100 milliókat költeni ilyen kormánypropagandára, ha tényleg jobban teljesítene.
Na, már megint felment a vérnyomásom.
Én a Gyúrcsán alatt éheztem, de most már 200 ezret keresek hetente!
Köszönöm Orbán Úr szeretlek!
Tényleg jobban teljesít, hiszen egyre jobban duzzad a "nemzeti kötődésű polgárvállalkozók" bankszámlája Felcsúton és a kollégiumi szobatársak, rokonok, jó barátok körében.
A kórházak, iskolák, egyetemek, közgyűjtemények kizsigerelése, a természeti és kulturális örökség készpénzre váltása, fák tömeges kivágása, mutyipályázatok, mutyikinevezések, urambátyám üzleti élet is egyre hatékonyabban, nyereségesebben, sikeresebben folyik.
A reformok is jól működnek, hiszen a demokráciának már alig van nyoma. Egyre kevesebb akadálya van annak, hogy Magyarország egyre jobban teljesítsen a felcsútiak és barátaik javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!