8 év alatt az MSZP, SZDSZ duó ámokfutása révén Magyarország az Unióban sereghajtóvá lépett elő minden téren. Minek adnánk ennek a bandának még 4 évet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 12:45
2/7 anonim válasza:
Nem is fogunk. Senki se szavazzon az MSZP-re!
Amúgy hogy őszinte legyek én sajnálom hogy az SZDSZ megszűnt. Ők csak egy kispárt voltak, nem nagyon volt beleszólásuk a kormányzásba.
3/7 anonim válasza:
demszky szdsz-es. szal gondold újra.
4/7 anonim válasza:
"Amúgy hogy őszinte legyek én sajnálom hogy az SZDSZ megszűnt. Ők csak egy kispárt voltak, nem nagyon volt beleszólásuk a kormányzásba."
Ebben tévedsz. Valójában 1994 óta itt az SZDSZ volt kormányon. Ez az a különös eset volt, amikor a farok csóválta a kutyát.
5/7 anonim válasza:
Az SZDSZ elég erősen kormányon volt. Az Őszödi beszédet is ők hozták nyilvánosságra, mikor az MSZP megpróbálta "lerázni" őket (belső információ)
UI.: Lehet lehurrogni
6/7 anonim válasza:
13:05 vagyok- természetesen az "őszödi beszéd" kis betűvel
7/7 anonim válasza:
Azért ebbe a körbe a FIDESZT is belelehet venni mer 1998 tol nem történt semmmi ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!