Miért kell engem lelibsizni, amikor nem is vagyok liberális?
Kiderítjük. Mondok pár kulcsszót, amivel vagy egyetértesz vagy nem; csak annyit írj mindegyikre, igen vagy nem.
Bevándorlás
Melegházasság
Egykulcsos adó
Kötelező hittan
Cigányok segélyezése
Holokauszttagadás tiltása
Vasárnapi boltzár
Bevándorlás:A háborús menekülteket megértem, nekik szeretnék segíteni, mert bármikor kitörhet nálunk is egy háború és akkor mi is bajban lennénk. A gazdasági migrációval nem értek egyet. Csak azért hogy valakik nem akarnak dolgozni, hanem inkább segélyekből élnének jól, azzal nem tudok egyetérteni.
Melegházasság: Miért ne? Ha nem kérkednek azzal, hogy ők melegek, csak élik világukat mások zavarása nélkül, akkor tegyék.
Egykulcsos adó: nem értek egyet
kötelező hittan: nem értek egyet
cigányok segélyezése: Ez nehéz kérdés. Ha közben keresi a munkát, akar dolgozni csak éppen nincs hol, akkor egyetértek a segélyezésével, viszont ha nem is akar dolgozni, nem fogadja el a felajánlott állást, akkor megvonnám tőle a segélyt.
holokauszttagadás tiltása: teljesen egyetértek. A zsidókkal amit csináltak, az nagyon mocskos dolog volt. Aki ezt tagadja, annak büntetés kell hogy járjon.
vasárnapi boltzár: már megszűnt, jó hogy megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!