Kire fogsz szavazni vasárnap?
Figyelt kérdés
Én: Fideszre :)2010. ápr. 6. 21:36
11/25 A kérdező kommentje:
Inkább preferálom én is a Jobbikot, mint az MSZP-t! De maradok a Fidesznél :)
2010. ápr. 6. 21:52
13/25 anonim válasza:
a jobbik
pont pont vesszőcske :)
mert nincs más párt (azért nincsen mert elkurtul nem kicsit nagyon)
14/25 anonim válasza:
Pfujj Fidesz.Vagyis Likudfidesz.Orbannak vege.Ha nem tudnad megvasaroltak ot.Szoval Fidesz=Mszp.Na de nem baj,szavazz a Fideszre,csak utana ne keseredj el ha nagykoalicio lesz Mszp-vel:D;D
15/25 A kérdező kommentje:
Döbbenet, de egy tök normális emberrel beszélgettem néhány napja, aki még mindig MSZP-s. :( Ezt nem tudom megérteni.
2010. ápr. 6. 21:56
16/25 anonim válasza:
" Pfujj Fidesz.Vagyis Likudfidesz.Orbannak vege.Ha nem tudnad megvasaroltak ot.Szoval Fidesz=Mszp.Na de nem baj,szavazz a Fideszre,csak utana ne keseredj el ha nagykoalicio lesz Mszp-vel:D;D
"
nem baj mindenki eldöntheti kire akar...
egész tömb nálunk a Jobbikra 6 család ez biztos
és én is :)
17/25 anonim válasza:
"Döbbenet, de egy tök normális emberrel beszélgettem néhány napja, aki még mindig MSZP-s. :( Ezt nem tudom megérteni."
élet más területein lehet kimagaslóan jó valaki
aztán elront minden egy iksz el a nácci mszp re :')
18/25 anonim válasza:
Hogy egy kicsit változatosabb legyen a kép:Fidesz
És ne szidja senki mert megint anyázás lesz az egész kérdésből XD
20/25 anonim válasza:
Ohhh,nem szidjuk.Csak szeretnenk ha tudna mindenki az igazat.Kis hijjan egyenloek mszp-vel.Nullak.Kulonben nem banom egyaltalan ha nyernek,mert igy ha lekoszonnek 6 honap mulva legalabb nem fog jarni a fideszesek szaj,hogy meg idejuk sem volt bizonyitani:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!