Miben nyílvánul meg a boltzár sikere?
Sikerült nekik ráerőltetni az országra ezt az agyament ötletüket, ezzel elérték a céljukat.
Az a gondolat felvetődik fel az emberben mintha szándékosan akarná orbán megnehezíteni az emberek életét ilyen valóságtól elrugaszkodott badarságokkal.
Amikor ilyeneket mond a Fidesz, csak simán segget csinál a szájából. Igazából szokás szerint.
Ők vonták vissza, kőkeményen be lettek fenyítve a Fideszes képviselők, hogy most a visszavonásnál igennel kell szavazni. Akkor mit okoskodnak?
Bírom, hogy még most sem ismernék el, hogy szar ötlet volt, hanem jönnek az ócska dumáikkal, hogy "hát sikeres volt, de a társadalom még nem nőtt fel ehhez, a népszavazás problémás lenne", stb. Nem tudom, ezzel kit akarnak meggyőzni.
# 3
Szerintem ne nyissunk már megint erről vitát, ezer másik kérdés alatt ki lett tárgyalva a kérdéskör, trollkodj ott a Fidesz-KDNP-s demagóg szöveggel.
miért kérdező? nem azok vagytok?
ha tényleg érdekelne utánaolvasnál, de te csak gyűlölködni akarsz
Én havonta 2 vasárnapon a szalag mellett állok. Nem rinyálok, nem sajnáltatom magam, és nem is tetszett a boltzár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!