Ki nem bírt ki egy napot anélkül hogy kiélvezné anyagias élvezeteit a vásárlásban?
Imádom, hogy az agymosott fidesz fanok mennyire vallásként kezelik a politikát és fel sem merül bennük annak a lehetősége, hogy bármiben ne lehessen nekik igazuk.
Lebetűzöm neked, hátha megérted: a boltzár utálata a választási lehetőségek megvonásáról szólt. Van egy héten 7 nap. Ha mind a 7 napon én döntöm el, hogy mikor és mit akarok vásárolni, akkor csak én befolyásolom az életemet. Ha a kormány belép, hogy hé, ezentúl csak 6-ból választhatsz, akkor ő ezzel beleszól abba, hogy én hogy éljek. Ez pedig nagyon nem oké. Felfogod már?
Nevetséges ez az őszinte felsőbbrendűségi hit, ami árad a soraidból. Látszik, hogy te komolyan azt hiszed, hogy mindenki agymosott konzumidióta, aki nem az istenkeként imádott viktorod húzásával ért egyet, pedig a szektahites idióta itt inkább te vagy.
"Ki nem bírt ki egy napot anélkül hogy kiélvezné anyagias élvezeteit a vásárlásban?"
Mondjuk az, akinek hétfőtől szombatig folyamatosan dolgoznia kell, hogy meg tudjon élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!