Hogy lehet, hogy itthon értelmes magyarok között is vannak akiknek átmossák az agyukat a muszlimok és burkában közlekednek?
A szegedi osszevert nő akit migránsnak néztek, vajon miért tévesztették össze migránssal:
Az egy törölköző, te szerencsétlen. Látszanak is a bolyhok. A barátja meg félig magyar, félig kubai volt, egyik sem épp muszlim ország.
Nevetséges, hogy mennyire tájékozatlan vagy.
A dédanyám is hordott fejkendőt. Biztos ő is agymosott muszlim volt.
Sőt én még a mai idősebb asszonyok közül a többséget csak fejkendőben látom kimenni az utcára. Bizonyára mindenkinek átmosták az agyát.
Én is pont azt akartam beírni, hogy törülköző van a fején.
Inkább azt a kérdést kellene megválaszolni, hogy lehet, hogy két éve itt még azon ment a hiszti a jobboldalon, hogy az arabok (a ruszkik mellett) a mi legországosabb cimboráink, és az iszlám "az emberiség utolsó reménye". Most ugyanezek az emberek bármikor lángszóróval mennének rá az arab gyerekekre. Kinek van itt az agya átmosva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!