Kire fogtok szavazni vasárnap?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszek a különböző közvélemény kutatóknak. Itt talán a valós erőviszonyokat fogok látni.2010. ápr. 6. 12:18
12/31 anonim válasza:
Interneten elég nagy a Jobbik támogatottsága, szerintem az övéké a legnagyobb, főleg ezen az oldalon, de ez csak egy torz képet ad a valóságról. Akik a FIDESZ-re szavaznak, azoknak a zöme nem igazán szokott politikai dolgokat nézegetni a neten, megnézi azt a TV-ben, és belőlük jóval több van. Egyébként Jobbikra voksolok.
14/31 anonim válasza:
Jobbik
Csak ők képesek változtatni az ország helyzetén, hiszen nem a közgazdaság a legnagyobb probléma, vagy a lehetőségeink szűkülése, hanem a valódi cselekvésre hajlandóság hiánya.
Az elkötelezettség, a nagytőke felé!
15/31 anonim válasza:
Én még nem szavazhatok, de a jobbikra voksolnék. Anyáék fideszesek. Talán eljött az ideje a 3. világháború kitörésének. Az ellen meg úgyse tehetünk semmit.(Tudjátok mik voltak az előzményei a 2. vh-nak, szerintem a helyzet nagyon hasonló.)
16/31 A kérdező kommentje:
Én is a Jobbikra szavazok amúgy. Én bízok abban, hogy meglesz a 30%
2010. ápr. 6. 12:53
17/31 anonim válasza:
Én semmire.
Az álmaim nem férnek rá az ő demokráciájuk szavazócéduláira.
18/31 anonim válasza:
Én a Zsideszre szavazok!
Hajrá Zsidajország!Hajrá zsidajok!
19/31 anonim válasza:
MSZP, nem tántorodok el !! Többen vagyunk mint gondolnátok ;)
20/31 anonim válasza:
"Itt sok a Jobbikos, mivel a fiatal korosztály olvassa ezt az oldalt."
Mért a fideszesek mennyivel öregebbek? Én csak MSZP lakossági fórumon láttam, hogy ott nincsenek hatvan alattiak. A Fidesz Jobbik ugyanaz a 20-60 éves korosztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!