A migránspárti emberek kommunisták?
Vagyis, hasonlóak a kommunistákhoz.Meglehetősen marxisták.
Internacionalisták, csak sokszor tagadják.
A migrációt is ezért támogatják, "mert mi az, hogy gátoljuk a szabad mozgását valakinek".
Meg, mondják, 1 bolygón élünk.
Na és, ha 1 bolygón élünk?
A bevándorlás olyan, mintha egy panelházban lebontanánk a válaszfalakat.Nincs privát szféra, mindenki oda megy ahova akar.
Ilyen elvei Leninnek voltak, egy világállamról álmodott, ahol egy az ideológia, mindenki oda megy, ahova akar.
A kultúrkörök közé is egyenlőséget tesznek.
Illetve, sokat beszélnek szegénységről.
Igen, van szegénység, de akkor ennyi erővel, egész Afrika megindulhatna Kanadába.
Én pl. liberális vagyok és a migrációban egyszerűen az emberi szabadság gyakorlását látom. De nem kizárt, hogy vannak kommunisták akik migránspártiak. De nem mind azok. Nem lehet megítélni egy ember teljes politikai eszmerendszerét egy dolog alapján. Sok oka lehet, hogy valaki "migránspárti", a vallástól a szabadság pártoláson át a szegények megsegítéséig. Ha azt hiszed, hogy meg tudod mondani valakiről az álláspontját más kérdésekben, mert ismered ebben az egyben, akkor javaslom ismerkedj emberekkel. Tényleges, élő, lélegző emberekkel. Hamar rá fogsz jönni, hogy az ilyen fajta általánosítások mekkora hülyeségek. Minden ember végtelenszer bonyolultabb annál, minthogy ilyen általánosságokat leszűrhess róluk egyetlen kérdésben történő állásfoglalás alapján.
"A bevándorlás olyan, mintha egy panelházban lebontanánk a válaszfalakat.Nincs privát szféra, mindenki oda megy ahova akar."
Nem értem, mire gondoltok mikor ilyeneket leírtok. Egyszerűen nem olyan. Nem hasonlít rá, nincs köze a kettőnek egymáshoz. És szerintem nem is lehet őszintén összekeverni a kettőt, olyan nagy mértékben különböznek, amennyire csak dolgok különbözhetnek. Egyik esetben a személyes teredről beszélünk, a másik esetben pedig arról hogy emberek mehessenek egy olyan helyen, ami nem a személyes tered.
"Ilyen elvei Leninnek voltak, egy világállamról álmodott, ahol egy az ideológia, mindenki oda megy, ahova akar."
Leninnek szakálla volt, akinek szakálla van, az olyan mint Lenin. A tipikus "Hitler-kártya". Attól hogy valaki támogatja a bevándorlást annyira lesz hasonló Leninhez, mint attól hogy valakinek szakálla van. De azért gondolom egyeseknek jó érzés Leninhez hasonlítani azt akivel nem értenek egyet, mert... ?
"A kultúrkörök közé is egyenlőséget tesznek."
Tesz a fene. Mutass már bárkit, aki szerint minden kultúra ugyanolyan. Én biztosan nem ezt gondolom.
11#
Az "emberi szabadsághoz" annak is bele kellene tartoznia, hogy egy állam eldönthesse ki jön, ki nem.
Nem
Csak hülyék vagy naívak......... vagy a kettő együtt.
Ezek a migránsok olyan kultúrából érkeznek, ahol a nőket semminek nézik. Náluk nincs férfi-nő egyenjogúság!
Egy férfi tart öt feleséget, van 10 gyerekük.
Ha ideköltöztetjük őket, akkor néhány éven belül túlszaporodnak és átveszik az irányítást.
Arról nem is beszélve, hogy vonatokat, buszokat rongálnak meg. Szóval még azt rongálják, aki amúgy segíteni akar rajtuk.
Nem azért jönnek ide, hogy dolgozzanak. Az arabok amúgy is olyan nép, akik nem igen szeretnek dolgozni.
Naaa nem. Nem kérek én ebből.
Lehet Orbánozni, lehet Fideszezni, lehet MINDIG az ellentettjét mondani annak amit ők mondanak. De ezzel a migránspolitikával mind a baloldal, mind a liberális, mind a migránspártiak jól befürödtek.
Kommunisták! :D
Ember, tudod te, hogy mit jelent a kommunizmus?
Nézz már utána!
Ja, nem azt jelenti, hogy valaki nem tetszik a Fidesznek és akkor rögtön komenista lesz belőle. :D
Fideszesek! :D
Ember, tudod te, hogy mit jelent az, hogy Fidesz?
Nézz már utána!
Ugyanúgy lehet írni kedves utolsó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!