Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rasszistának számít egy film...

Rasszistának számít egy film hogyha, csak fehér emberek szerepelnek benne?

Figyelt kérdés
Magyarul nincs benne fekete színész, csak fehérek.
2016. ápr. 10. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom miért lett az utolsó lepontozva, volt már valaki úgy Amerikában, hogy nem találkozott 20 perc utcán sétálás találkozott feketével? Gondolom egyiketeket se zavarná, ha egy magyar filmben több roma szerepelne, mint nem roma. De, mégis, elfelejtettem, hogy ebben az országban már az is baj, ha 3 évente megmutatnak egy meleget a Barátok köztben.
2016. ápr. 10. 12:26
 12/14 PresidentEvil ***** válasza:

"De, mégis, elfelejtettem, hogy ebben az országban már az is baj, ha 3 évente megmutatnak egy meleget a Barátok köztben."

Éppen ezen röhögtem valamelyik nap. Betették szerencsétlen meleg karaktert a sorozatba, mert milyen toleráns dolog ez, de ő az egyetlen ivarérett korú karakter, akinek nincs szexuális élete. Mindenki más össze-vissza kefél és hetente mással kavar, őt meg összerakták egy hetero csajjal és ennyi.

2016. ápr. 10. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem rasszista. Az a rasszista, ha szín alapján választják a színészeket, de ha bármi más okból csak fehérek kerülnek egy filmbe, akkor az nem rasszizmus.
2016. ápr. 10. 17:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze, de az esetek többségében kis nyomozással szerintem kiderülne, hogy szín alapján választottak.
2016. ápr. 10. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!