Ha 1998-ban Pörzse Sándor az MSZP-nek kampányolt pénzért, akkor honnan tudni, hogy most nem megint csak pénzért Jobbikos?
Soha nem volt MSZP-s!
A rendezvény konferansziéja volt!
Semmi nagydolog, én is dolgoztam már MSZP s önkormányzatnak és Jobbikos vagyok. De enni csak kell.
Pörzse lepofozott egy mszp-s polgármestert, vagy mit, amiért nagyhangon becsmérelte a gárdát. Ő készítette a Csillagösvény sorozatot (aki nem ismeri feltétlen szerezze be), és az echo tv-t aért hagyta ott mert a fidesz szócsöve lett.
Én láttam sok Pörzsölőt (ez volt a címe az echo-s műsorának), és aki ezután azt mondja, hogy ő nem igazi magyar ember az ostoba, vagy gazember.
Pörzse Sándor tényleg jó faszi.
Én is néztem mindig a Pörzsölőt és nagyon sok témát feszegetett, ami hogy is mondjam, nem volt túl demokratikus, és nem tetszett a FIDESZ-nek, ezért kellett mennie a francba.
Szerintem mindenképpen lelkes, ez meglátszik rajta, nem hinném, hogy ha odakerülne, akkor elárulná a saját érzelmeit. Az már más kérdés, hogy mennyire tudják őt megvezetni...
az ostoba az pörzse...
amennyi marhaságot abban a műsorban összehordott (több tízezer éves magyar írások stb.)
az mszp-s múltjáról nem is tudtam, de ezek után még "hitelesebb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!