Miért nem engedjük be a menekülteket?
Azért, mert ennyire társadalmilag másképpen szocializálódott embereket nem lehet csak úgy összeereszteni. Azok az emberek, akik olyan országból jönnek, ahol legális a nemi erőszak, nem lesznek egyik napról a másikra Európai értékrendű emberek. Csak nézd meg a kölni eseményeket. Brüsszelben, Franciaországban muszlim gettók alakultak ki, ahova jobb, ha be se teszed a lábad.
Illetve te benézhetnél, legalább nem írnál ki ilyen hülye, provokáló kérdéseket.
Az a rasszista aki ezt másképp gondolja, ráadásul a saját népével szemben.
Egyébként a keresztény tanítás az, hogy a gyengéken segíteni kell, nem az, hogy be kell engedni őt a házadba és ott kell segíteni rajta. Nekik is az lenne a legjobb, ha a saját hazájukban élhetnének, mert nem Európa a hazájuk!
Ki mondott olyat, hogy a magyar férfiak olyanok, mint a muszlimok? Én biztos nem, csak nem megy az értő olvasás...
De a hozzászóló akinek válaszoltam annyit írt, hogy a kulturális különbségek miatt nem lehet befogadni a muszlimokat. Én egyszerűen rámutattam arra, hogy mekkora kulturális különbségek vannak Kelet- és Nyugat-Európa között :)
Nincs több reggem, ez az egy van, az épp 76%-os. Szóval nyugodj meg, azért szavaznak le mások is, nem csak én, mert hülyeséget írsz.
Mert az, hogy valakit a munkaerőpiacon hátrány ér, az szerinted egyszintű azzal, hogy Szaúd-Arábiában lefejezik a nőt az út közepén, ha ránéz egy férfira? És ezek az emberek jönnek most be, te felfogtad ezt?
De ez a munka dolog se igaz, én már lassan több karrierista nőt ismerek Pesten, mint férfit.
A kölni erőszakolásban meg hatalmas eltusolások voltak, csak az ilyenek mint te, próbálják elbagatellizálni. Fehér emberre miért nem érkezett akkor bejelentés, ha szerinted ugyan úgy alányúlnak a nők alá a diszkóban, mint az arabok?
"Ki mondott olyat, hogy a magyar férfiak olyanok, mint a muszlimok? "
Te kezdted el összehasonlítgatni, ahogy az előző írja. Legalább a saját nyomorékságodba ne kavarodjál bele.
Ha a kölni ügyben 1 darab fehér ember is lett volna, garantálom neked, hogy a liberális média olyan szinten felfújta volna, hogy a muszlimokat mentegesse, hogy te olyat még nem láttál, ezt garantálom.
Azt is napokig kellett hallgatnunk a különböző híradásokban meg olvasnunk a különböző hírportálokon, hogy egy keresztény iskolába járt pár évig az egyik brüsszeli merénylő. :DDD Vicc
Majd Merkel néni ahogy megparancsolta Zuckerbergnek is egy ENSZ-es rendezvényen, hogy töröltesse a muszlimok ellen "uszító" embereket facebookról (és ahogy láttuk Jason Mill esetét, ennek eleget is tett) majd itt is rendet tesz a különböző fórumokon, ne aggódj. Nagyobb teret fog nyerni az agymosásod. Ez a demokráciátok, tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!