Ti emlékeztetek rá, hogy 2010-ben azzal kampányolt a Fidesz, hogy adjunk még több pénzt a gazdagoknak?
Én sem:D
Pedig várható volt,hogy meglépik.
2010-ben elégedetlenek voltak az anyagi helyzetükkel az emberek.
Nem tudták,hogy a még nagyobb szegénységre szavaznak.
Az igazság felfedése, hogy történt-e ilyen.
Hogy azt ígérték-e, amit aztán valójában cselekedtek.
Hát nekik kell. Ők megérdemlik, mert felsőbbrendűek, mint a büdös-mocskos prolik. ;)
Én azt mondom, hogy Magyarország sokkal élhetőbb lenne és sokkal többen vállalnának gyereket is, ha az átlagember is rendesen tudna pénzt keresni és a fiatalok látnák a jövőt, ahová egyáltalán érdemes gyermeket vállalni.
Az sem utolsó szempont, hogy nagyon sok magyar bunkó, ami megint lelombozza a gyerekvállalási kedvet, mert hát ki akarja, hogy a gyerekének ilyen helyen kelljen leélnie az életét?
Az egymás iránti elfogadást és toleranciát is növelnünk kell, hogy az egyik magyar békésebben és megértőbben forduljon a másik magyar felé, hogy jó legyen itt élni.
Ma ez is hiányzik az anyagi biztonság mellett, miközben folyamatosan arról harsog a propaganda, hogy itt már minden varázslatosan tökéletes és senkinek már egy szava sem lehet.
Valamikor 2009 vége felé, vagy 2010 elején, volt egy riport, Orbán úr, arról beszélt, neki kell az országban pár milliárdos. Majd ők befektetnek és lesz munkahely.
Arról nem beszélt, kik és kiknek a pénzén lesznek a milliárdosok.
Ilyenre én nem emlékszem. Én pontosan emlékszem miket mondott 2010 ben Orbán, Például ilyeneket hogy kidolgozott terveink vannak a gazdaság motorjának a beindítására, mint később kiderült ez hazugság volt. Vagy nemkell több kölcsönt felvenni Magyarországnak, hát ez is hazugság lett. Aztán azt is mondta hogy azonnali nagymértékű adócsökkentést fog végrehajtani, ehhez képest vagy 50 új adót nyomatott rá a kisemberekre nem sorolom mert nincs itt elég hej hozzá.
Szinte az egész ígéret csomagja hazugság volt, nagyon kevés olyan van amit betartott.
És végül amit nem mondott az az hogy lett föld mutyi trafik mutyi ingatlan mutyi, végletekig lezüllesztett egészségügy, végletekig lezüllesztett oktatás, többszázezer kivándorló, valamint sok sok fideszes milliárdos, és négymillió éhező magyar. Sunyi egy ember ez a viktor semmi kétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!