Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kivitelezhető volna-e egy...

Kivitelezhető volna-e egy virtuális Nagy Magyrország létrehozása?

Figyelt kérdés

Mivel társadalmi határaink messze túlmutatnak a politikailag ránk kényszerített határkorlátokon, ezért nemzettestünk egy részét idegen erők károsíthatják.

Megoldható volna-e egy olyan virtuális (Nagy) Magyarország létrehozása, amely államplgárai számára szavatolná a valós és valósabb nemzetállamhoz tartozás általi jogot, biztonságot, életjogot, reményt, érvényesülési lehetőséget?

2016. ápr. 4. 01:40
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

"Tudom, nem érted meg, igazából nem is azért írtam, mert bármi változást el akarok érni nálad, de hátha errejár valaki értelmes, aki felfogja, amit mondok."

Mit akarsz mondani? Írd le. Rajta!

Sok értelmes jár erre, csak elolvassák! Szerintem sokakat érdekel az, amit gondolsz. Csak valamiért nem írod le. Csak tudnám, hogy miért? Ezt is elárulhatnád.

2016. ápr. 12. 23:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy kérdést, ami nem világos, az összesre nincs időm reagálni. Válassz valamit, ami nem tiszta számodra.
2016. ápr. 12. 23:57
 23/28 A kérdező kommentje:

Dehát feltettem a kérdést. Megismétlem:

Mit akarsz mondani? (Mivel nem mondtál semmit.Csupán vitatkoztál. A vita pedig nem teljes közlés, mivel két véglet között inmgadozik annak eredménye.)

A kérdés:

Kivitelezhető-e egy virtuális Nagy-Magyarország?

(Szerintem igen. Persze, nem árt, ha fűznél hozzá néhány gondolatot.)

2016. ápr. 13. 01:31
 24/28 anonim ***** válasza:

" (Mivel nem mondtál semmit.Csupán vitatkoztál. A vita pedig nem teljes közlés, mivel két véglet között inmgadozik annak eredménye.) "

- 1. ez értelmetlen hülyeség, a vita két szembenálló vélemény ütköztetése; 2. egyedül nem lehet vitatkozni

"Kivitelezhető volna-e egy virtuális Nagy Magyrország létrehozása?"

- Virtuálisan minden kivitelezhető.

2016. ápr. 13. 01:34
 25/28 A kérdező kommentje:

Tehát kivitelezhető.

A következő kérdés: Hogyan realizálható?

2016. ápr. 13. 01:38
 26/28 A kérdező kommentje:

Érdekelne, hogy mit gomdolsz. Fontos a véleményed, nyilván van elképzelésed. Ha nem lenne, akkor nem jutottunk volna el eddig a kérdésig.

Kedves tanár úr, várom szívélyes válaszodat.

2016. ápr. 13. 21:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Hogyan realizálható?

Az érdekel, hogy hogyan hozható létre virtuálisan, vagy az, hogy hogyan ültethető át a való világba?

2016. ápr. 13. 23:24
 28/28 A kérdező kommentje:

Elsősorban az, hogy hogyan hozható létre virtuálisan. Majd később annak megvitatása, hogy esetlegesen, hogyan lehetne azt a valóságban is létrehozni.

Esetleg az, hogy hogy nézne ki egy átmeneti megoldás a kettő között.

2016. ápr. 14. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!