Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavaznál? Miért?

Melyik pártra szavaznál? Miért?

Figyelt kérdés

1.Jobbik

2.Mszp

3.Fiszed

4.Dk

5.Pm

2016. ápr. 3. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Egyikre sem.

Jobbik: Nincsen valós szakértői gárda, aki fel tud mutatni. Valóban megfogalmaz súlyos társadalmi gondokat, de semmi garancia nincs arra, hogy hatalmon ne változzanak meg.

MSZP: A jelenlegi felhozatallal botrányos, képtelen megújulni és ha Szanyi lesz az elnök, akkor biztossá válik a lejtmenetük.

Fidesz: Demagóg, érdekpárt, akik már a szélrózsa minden irányába fordultak. Amit ők tesznek az inkább hajaz egy nemzeties Kádár-korszakra, mikor a pártközpontból kiosztják a földeket az elvtársaknak. A megosztó politikát ők kezdték el és sok kárt okozott a Fidesz ebben.

DK: Hiteltelen, még ha Gyurcsány nem is olyan rossz mint a jelenleg hatalmon levők. De túlságosan lejáratta magát, állandó szereplési vágya van. Sok fiatalt elriaszt a pártjától a puszta jelenléte.

PM: Súlytalanok, 1%-uk sincs azt úgy szerepeltetik, mintha valami meghatározó párt lenne.

EGYÜTT: Ugyanaz, amit a PM-ről írtam.

2016. ápr. 4. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Legszívesebben a demokratikus ellenzék összefogására szavaznék, de a jelenlegi helyzetben arra aki leginkább esélyes a fidesz-jobbik befolyás csökkentésére.
2016. ápr. 4. 12:47
 13/19 anonim ***** válasza:
A Jobbik rámutat a problémákra, igen, mint ahogy a Fidesz is rámutatott, mikor ellenzékben volt. A gond nem azzal van, hogy amikor valaki ellenzékben van, milyen problémákra mutat rá, hanem azzal, hogyha hatalomra kerül, úgyis a saját zseb tömése lesz a fontosabb. :D
2016. ápr. 5. 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
Csak a Fidesz!
2016. ápr. 5. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

Mszp = Fidesz, ugyanazon kutya ugyanazon korrupt hazug kölykei

DK és Gyurcsányék még viccnek is rossz volna másodszorra is

Pm komolytalan liberális szájhős gyerekek

Maradt a Jobbik, mint megszavazható társaság.

2016. ápr. 5. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a Jobbikra és a Fideszre csak az öregek fognak szavazni, úgyhogy nekem a legszimpatikusabb az Mszp.
2016. ápr. 5. 20:55
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezeket a hozzászólásokat! :D Az utolsón jót röhögtem. Siralmas.! Méghogy a Jobbikra az öregek?
2016. ápr. 8. 23:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Csak a jobbikra és a fideszre nem, a többi majdnem mindegy.

A jobbik olyan mint a nyilasok voltak, a fidesz meg olyan mint a horthysták voltak. A fidesz a jobbik szálláscsinálója.

Le kéne már végre zárni a múltat és a jövőbe nézni! Egy szabad, tehát liberális és jogállami, demokratikus, szolidáris és fenntartható egyesült Európát kellene végre létrehoznunk.

2016. ápr. 9. 10:41
 19/19 anonim ***** válasza:

"Egy szabad, tehát liberális és jogállami, demokratikus, szolidáris és fenntartható egyesült Európát kellene végre létrehoznunk."

Ez szépen hangzik, csak a valóság nem ez. Nem Magyarországtól függ az Európai Unió hanem fordítva és ezt kéne felfogni, nem mi döntünk a legfőbb kérdésekben.

Európai Egyesült Államok kivitelezhetetlen és én nem is támogatom. Képtelen az EU közös összefogásra.

2016. ápr. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!