Egész pontosan mi a probléma a Nemzeti Dohányboltokkal kapcsolatban?
Azt állítja az ellenzék, hogy a kormány a saját bizalmasainak, embereinek adta a Trafikot.
Én ismerek sok tulajdonost a környékről és egyik sem olyan jelentős fideszes aktivista, bizalmas stb sőt annyira nem is politizálnak.
Szerintem hasznos volt a Nemzeti Dohányboltok bevezetése, hiszen nagy probléma manapság a fiatalok körében igencsak jelen lévő és népszerű dohányzás.
Tapasztalatból is mondom ezt legtöbb fiatal dohányzik, több probléma is volt már emiatt régebben amikor nem volt még Nemzeti Dohányboltok.
Tulajdonképpen mi a problémája ezzel az ellenzéknek és híveinek?
Nekem az a bajom a nemzeti dohányboltal hogy:
Elmegyek vásárolni, például Tesco. Meg veszek mindent. Dohányt nem tudok. El kell mennem külön és meg venni azt. (Igen nagy tragédia. Főleg, ha az embernek nincs ideje össze vissza rohangálni)
# 11
Micsoda probléma... biztos belehalsz ha nem tudsz szívni...
1) Felbolygatta a piacot, sok embertõl elvette a megélhetést
(amúgy igen, a tesconak meg az auchannak is éppúgy joga van megélni).
különösen igaz ez a nagykerre.
2) Nagyon látványosan a haverok, a haverok haverjai és a fogaskerekeket megolajozni hajlandóknak kedvez. Különösen igaz a nagykerre.
3) Veszélyes és abszurd helyzeteket teremtett. A trafikok tökéletes helyek arra, hogy a bent dolgozókat párezer forintért megöljék + az összes külföldi szexshopnak nézi.
4) A fiatalok dohányzásának megelõzése sose szerepelt a célok között. Ha így lenne, már rég csak egyendobozos cigit lehetne kapni. Különösen igaz a nagykerre. (Nekem senki ne mondja, hogy volt olyan kíváncsi kamasz valaha is, aki a kipróbálás kedvéért rögtön 100 kartont vett.)
Én sose cigiztem, de ha cigiznék, tuti szlovákiából hoznám magamnak, hogy a fideszt szop@@@ssam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!