Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egész pontosan mi a probléma...

Egész pontosan mi a probléma a Nemzeti Dohányboltokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Azt állítja az ellenzék, hogy a kormány a saját bizalmasainak, embereinek adta a Trafikot.

Én ismerek sok tulajdonost a környékről és egyik sem olyan jelentős fideszes aktivista, bizalmas stb sőt annyira nem is politizálnak.

Szerintem hasznos volt a Nemzeti Dohányboltok bevezetése, hiszen nagy probléma manapság a fiatalok körében igencsak jelen lévő és népszerű dohányzás.

Tapasztalatból is mondom ezt legtöbb fiatal dohányzik, több probléma is volt már emiatt régebben amikor nem volt még Nemzeti Dohányboltok.

Tulajdonképpen mi a problémája ezzel az ellenzéknek és híveinek?

2016. ápr. 2. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a bajom a nemzeti dohányboltal hogy:

Elmegyek vásárolni, például Tesco. Meg veszek mindent. Dohányt nem tudok. El kell mennem külön és meg venni azt. (Igen nagy tragédia. Főleg, ha az embernek nincs ideje össze vissza rohangálni)

2016. ápr. 3. 04:23
 12/14 anonim ***** válasza:

# 11

Micsoda probléma... biztos belehalsz ha nem tudsz szívni...

2016. ápr. 3. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

1) Felbolygatta a piacot, sok embertõl elvette a megélhetést

(amúgy igen, a tesconak meg az auchannak is éppúgy joga van megélni).

különösen igaz ez a nagykerre.

2) Nagyon látványosan a haverok, a haverok haverjai és a fogaskerekeket megolajozni hajlandóknak kedvez. Különösen igaz a nagykerre.

3) Veszélyes és abszurd helyzeteket teremtett. A trafikok tökéletes helyek arra, hogy a bent dolgozókat párezer forintért megöljék + az összes külföldi szexshopnak nézi.

4) A fiatalok dohányzásának megelõzése sose szerepelt a célok között. Ha így lenne, már rég csak egyendobozos cigit lehetne kapni. Különösen igaz a nagykerre. (Nekem senki ne mondja, hogy volt olyan kíváncsi kamasz valaha is, aki a kipróbálás kedvéért rögtön 100 kartont vett.)

Én sose cigiztem, de ha cigiznék, tuti szlovákiából hoznám magamnak, hogy a fideszt szop@@@ssam.

2016. ápr. 3. 23:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nemzeti dohányboltokkal kapcsolatban mindössze egyetlen probléma van: tök feleslegesek. Nagymértékben hozzájárultak: 1./ a legális cigi árának emeléséehez, 2./ a feketepiac megerősödéséhez, 3./ az állami adóbevételek csökkenéséhez. Emellett azok akik nem csempészcigarettát szívnak, azoknak megbehezítették a cigaretta beszerzését, jónéhány üzletet tönkretettek. Amúgy szerintem az egésznek semmi értelme nem volt azon kívül, hogy néhány haver jól járt
2016. ápr. 4. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!