A roma párt, miért kardoskodik ennyira az alapjövedelem mellett?
Az alapjövedelem nem emberi jog.
Jó, hogynem azt találják ki, hogy a Merzsó S klass emberi jog.
Kérdezd meg tőlük!
Maga az ötlet nem hülyeség,de nem így.
Ha lenne feltétele-mondjuk egy érettségi 3-as átlaggal-,az összeg pedig akkora lenne,mint egy segély-20-25eFt-,azt támogatnám.
"Ha lenne feltétele-mondjuk egy érettségi 3-as átlaggal-,az összeg pedig akkora lenne,mint egy segély-20-25eFt-,azt támogatnám."
Szerintem elhúzhatnál innen, szemét gazdagokat támogató fidesznyik.
"Ha kapnék a semmiért nettó 200.000 Ft-ot, akkor mégis miért mennék el dolgozni?"
jogos kérdés és rólad nem is tudok nyilatkozni.
én azonban elmennék, mert a 200e elég szűkösen hangzik a jelenlegihez képest ;)
""óriási infláció lenne az eredménye"
Valójában nem, mert más emberek már megtermelt munkáját akarják újraosztani. Persze ettől még elég undorító az egész elképzelés."
Attól függ honnan lenne rá pénz. Ha több pénzt nyomtatnánk és osztogatnánk, akkor tényleg nagy infláció lenne. Ha 70% szjával teremtjük elő a pénzt, akkor lehet hogy nem.
Ez akkora baromság, hogy az valami hihetetlen.
Magyarországon még ott sem tartunk, hogy az emberek normális fizetést kapjanak, nem hogy ingyen pénzt.
Elmondom, miért kardoskodnak az alapjövedelem mellett.
Én tájékozott vagy a politikában, de erről a l'rt pour 'art tárulatról eddig nem is hallottam.
Na, kell valami hülyeség, valami populista dolog, amire a sajtó rákap, mint gyöngytyúk a takonyra. A show a lényeg, a figyelem középpontjába akarnak kerülni, olyanok, mint az udvari bolond Mátyás király udvarában.
Kapnak 5 perc hírnevet, ennyi, nem több.
Visszataszító? Igen, az, de nem tudnak mit csinálni, a kutya nem foglalkozik velük. A negatív reklám is reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!