A 39%-os válaszoló liberális?
"20 év alatt akkora károkat okozott a magyaroknak, hogy egy generációnak komplett beadta a kulcsot."
Igen, én ezt tapasztalom minden áldott nap. A korosztályom teljesen analfabéta mindenhez, pedig lassan már fel kéne nőnünk. Ráadásul, úgy vannak nevelve, hogy minél többet fogyasszanak, és rohadtul nem kell segíteni a másikon, csak el kell taposni, hogy előbbre kerülhessenek a társadalmi ranglétrán.
Ez a szemléletmód már kicsit sok nekem, mivel eléggé puritánlelkületű vagyok, ha értitek mire gondolok. 17/F
mer zsidóbérenc liberális antimagyar vagyok:D....
szerintük
Én fideszes vagyok és eléggé lepontoztak itt a politika témakörbe (valószínűleg jobbikosok). Én pl nem szoktam mások válaszait értékelni. Láttam, olyan 72%-ost akinek annyi volt a megnyilvánulása egy összetettebb kérdésre, hogy : "te köcsög kérdezű fejberúglak". És olvastam olyan 30%-ost aki objektíven, példázva kerek választ adott.
valószínüleg a GYK alacsony korosztálya is közre játszhat ebben. Mondjuk én nem értem, ezeket a %-okat sem itt is lehet helyezkedni névtelenül és ügyeskedni, bólogatni és mindjárt megvan a 80. És utána vered a melled holnap a haveroknak, hogy 80%-os vagyok egy névtelen fórumon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!