Nagyot fog bukni a Fidesz a választások után? Vajon hogyan fogadja az átlag ember, hogy amit folyamatosan ígérgettek évek óta, annak pontosan az ellenkezőjét csinálják?
"nehéz a libsik élete"
Kb. ennyi telik egy vonáktól! :))
"A fideszesek komcsit kiáltanak, ha valami nem teszik nekik, de észérvük nincs -- a jobbikosok libsit kiáltanak, ha valami nem teszik nekik, de észérvük nincs."
Bocsi ha tévedek de 8 évig nem az MSZP kormányzott?
nem nekik kellett volna valamit felmutatni?
Miért kell még mindig azon rágódni,hogy 12 évvel ezelőtt mit rontott vagy nem rontott el a Fidesz..8 évük volt az MSZP-nek,hogy bizonyítsanak..nem tették meg.SŐT
Rosszabbul élek az elmúlt 8 év alatt mint előtte valaha...
Az elmúlt időkben ennyi hazug,csaló,korrupt embert életemben nem láttam..Nem beszélve a milliós jutalmakról..
Ezért én tuti,hogy vasárnap a Jobbikra szavazok,mert ha ők minden olyan embert akinek van miért félnie helyre teszik akkor már megérte...nem beszélve a többiről..
Én adok nekik esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!