Jobbikodok, miért az árpádsávos zászlót használják mindenhol, miért nem a szép trikolor zászlónkat?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Székelyföldön vettem :)
aki ide lemeri írni a véleményét(ráadásul igaz is), az takarodjon el? hát nektek kéne a büdös francba eltakarodnotok, amiért magyar társaitokkal így beszéltek és széthúzok. Ti vagytok a nemzetért? röhejes.
Piros karszalagot mikor teszitek fel vona képével?
te meg kérdező mit akarsz primitiv, szemellenzős vakokkal normálisan kommunikálni?
mindenre az a válaszuk, hogy takarodj és hazaáruló.
Csak azt nem értem, hogy a jobbikosok miért nem tudnak egy picit nyitottabb szemmel gondolkodni?
Ez is része volt az Árpádházi királyoknak, akármennyire sem tetszik nektek...
Nem csak a jót kellene kiemelni mindig mindenben, hanem a rosszat is figyelembe kellene venni. Nah ez az amit ti nem tudtok megtenni.
Valamiért fáj nektek a reális gondolkodás...
de elvileg a jobbik a magyar nép képviselője, akkor miért nem a magyar nép zászlaját használja?
Az Árpádsávos zászló is a magyar nép zászlaja te istenbarma, az árpádsávok szerepelnek a magyar címerben is ha eddig nem vetted volna észre...
Igy van szerepelnek, de nem az árpádsávos a zászlónk.
Az csak volt, teee, mielött valakit leistenbarmázol.
Olvasd már el a kérdést, vagy szólj ha nem érted és tagolják majd neked.
"Az Árpádsávos zászló is a magyar nép zászlaja te istenbarma, az árpádsávok szerepelnek a magyar címerben is ha eddig nem vetted volna észre..."
EGY darab hivatalos zászló van, az a trikolor. az megy az olimpián meg mindenhol. az a magyar nép zászlója.
igaza volt 74%osnak, veletek nem lehet szépen sem kommunikálni(tisztelet a kivételnek)
" Csak azt nem értem, hogy a jobbikosok miért nem tudnak egy picit nyitottabb szemmel gondolkodni?
Ez is része volt az Árpádházi királyoknak, akármennyire sem tetszik nektek...
Nem csak a jót kellene kiemelni mindig mindenben, hanem a rosszat is figyelembe kellene venni. Nah ez az amit ti nem tudtok megtenni.
Valamiért fáj nektek a reális gondolkodás...
"
bizony!
éljen a Jobbik!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!