Mi van ezzel az M1 csatornával, hogy még most is tele van bakival, erről a bakiról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy ennél már nem tudna jobb színvonalú, nézhetőbb lenni az állami televízió :D
2016. márc. 28. 16:05
1/10 anonim válasza:
Én már azt sem tartom kizártnak hogy direkt bakiznak havonta, hogy valaki beszéljen róluk és lássuk hogy létezik.
2/10 Koplárovics Béci válasza:
Freud az mégiscsak Freud.
3/10 anonim válasza:
Így jár aki nem szakmai tapasztalat alapján választ munkaerőt, hanem farokszopkodási készségek szerint.
4/10 anonim válasza:
Éhes disznó makkal álmodik. :))
5/10 anonim válasza:
Napi 4-5 óra élő műsor levezetése baki nélkül nem egyszerű feladat, valahogy más csatornák nem is vállalkoznak ilyesmire.
Azt írod, hogy most még most is tele van bakival az M1. Tudsz mutatni minden napra egyet?
6/10 MZ.per.X válasza:
Mindenkinél megesik az ilyen.
7/10 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen arról lehet szó,hogy nem a képességek,alkalmasság alapján választják ki,illetve rugdossák ki az embereket,hanem politikai hovatartozás alapján.
8/10 anonim válasza:
Ha ez ciki :D Ott lehet belesüllyedtem volna a székbe :D
9/10 anonim válasza:
Az alapvető félreértés éppen ez. Az M1-ben nem bakik vannak. Az M1 maga egy hatalmas baki. Akkora, hogy az már nem baki, az hiba. Orbitális. De a nép ezt imádja. Csontot neki.
10/10 anonim válasza:
Az ilyenekkel nincs semmi gond,mert ez tényleg csak egy baki.Ilyenekből szoktak szilveszterkor tv-s "bakiparádét" összevágni,bármely csatornánál vannak ilyenek.A közszolgálati tv-nél egészen mással van a baj.Mindenek- előtt azzal,hogy nem közszolgálati,hanem a kormány propaganda tv-je lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!